Neděle ve 3! Pome chci šňůru až do konce sezony! :lol:
Largo Příspěvků 3,969 7 Lis 2020 #4 I bez Dzeka to musime dat. Snad se Mayoral chyti jako v EL. Tipuju, ze nam da gol Scamacca. Jednak zname prokleti byvalych hracu a jednak je ted fakt v laufu.
I bez Dzeka to musime dat. Snad se Mayoral chyti jako v EL. Tipuju, ze nam da gol Scamacca. Jednak zname prokleti byvalych hracu a jednak je ted fakt v laufu.
K klida Příspěvků 14,022 8 Lis 2020 #6 Pau Lopez; Mancini, Smalling, Ibañez; Karsdorp, Pellegrini, Veretout, Spinazzola; Pedro, Mkhitaryan; Mayoral
Pau Lopez; Mancini, Smalling, Ibañez; Karsdorp, Pellegrini, Veretout, Spinazzola; Pedro, Mkhitaryan; Mayoral
Sushi Příspěvků 24,626 8 Lis 2020 #9 dneska žádnej streaming nejde dobře v podstatě jsem plynule viděl jen to mikiho brvno achjo
P pasta Příspěvků 2,749 8 Lis 2020 #11 https://pulivetv25.com/#! Tohle mi jde bez problémů.jsme jasně lepší tohle musí být tři body
Largo Příspěvků 3,969 8 Lis 2020 #13 Jedinej dobrej pohyb od Janova a dostanem banan. Takovyhle vokna proste v ty obrane mit nemuzem.
P pasta Příspěvků 2,749 8 Lis 2020 #14 Mě nesere ten inkasovaný gól jak to že nechceme vyhrát :roll: aspon mi to přijde že by i bod brali úplně přestali běhat
Mě nesere ten inkasovaný gól jak to že nechceme vyhrát :roll: aspon mi to přijde že by i bod brali úplně přestali běhat
P pasta Příspěvků 2,749 8 Lis 2020 #15 Mě nesere ten inkasovaný gól jak to že nechceme vyhrát :roll: aspon mi to přijde že by i bod by brali úplně přestali běhat
Mě nesere ten inkasovaný gól jak to že nechceme vyhrát :roll: aspon mi to přijde že by i bod by brali úplně přestali běhat
P pasta Příspěvků 2,749 8 Lis 2020 #19 Super tři body, pěkné góly byli jsme lepší ikdyz některé části zápasu byly na údržbu.Mame šňůru a dereme se tabulkou hore
Super tři body, pěkné góly byli jsme lepší ikdyz některé části zápasu byly na údržbu.Mame šňůru a dereme se tabulkou hore
J Jirin Příspěvků 2,824 8 Lis 2020 #20 Miki je bomber. Začínám mít pocit že koupě kvalitních starších hráčů v kombinaci s našem mladochama dává vážně smysl... A je to cesta správným směrem. budu zakládat ještě hodně dlouho.
Miki je bomber. Začínám mít pocit že koupě kvalitních starších hráčů v kombinaci s našem mladochama dává vážně smysl... A je to cesta správným směrem. budu zakládat ještě hodně dlouho.