5. zápas skupiny, FB Barcelona - AS Roma 24.11 at 20:45

scr

Beru kazdej bodik!! Remizka by byla uzasna! Barca je sice ve forme a roztrilela Real, ale verim, ze budeme hrat svou hru a povede se vyloupit Nou Camp :) Zitra ve 20:45 výkop...primak na O2 Sport...CT to opet zazdilo a zas tam souplo vyrazenej Arsenal :(

Vidím to bledě, vzhledem k našim absencím a základní sestavě Barcy. Té chybí snad jen Douglas s Rafinhou.

Každopádně jsem hodně zvědav na to, jak to Rudi postaví. Píše se o 4-5-1, tak uvidíme.

Forza...

Bodik bude zbytocny. Pomoze nam akurat vyhra. Uvidime no, ja nemam velke oci zase. Ked ich ale Rudo nahecuje, obstojime iba so 4 :lol:

ak nedostaneme viac ako 2 goly, bude to podla mna velky uspech.
zostava bude podla mna velmi podobna, aka nastupila na zaciatku v Bologni.
ak bude moct Falque, tak nastupi namiesto Iturbeho, pripadne za Maicona (a Flore bude na beku).
ibaze by sa dal do kopy Danielle...

bod pre nas naozaj viacmenej nic neriesi, takze keby sme nejakym zazrakom drzali v 80. minute remizu, tak by som riskoval, aj za cenu pripadnej prehry.

keby boli aspon bez toho Messiho, kurva...

rozhodující stejně bude, aby to Barca nepustila v Německu v posledním kole...
los je holt proti nám, ale když to nevyjde, nelze to svádět jen na něj, ale i na ten kolaps 2:4 --> 4:4
zítra může mít bod cenu v případě, že by třeba Leverkusen na sibiři nevyhrál, což se v současné meteorologické situaci nedá vyloučit

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
zítra může mít bod cenu v případě, že by třeba Leverkusen na sibiři nevyhrál, což se v současné meteorologické situaci nedá vyloučit

divam sa poriadne na tabulku, ale nevidim situaciu, ako by nam bod mohol v konecnom dosledku akokolvek pomoct...

scr

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
rozhodující stejně bude, aby to Barca nepustila v Německu v posledním kole...
los je holt proti nám, ale když to nevyjde, nelze to svádět jen na něj, ale i na ten kolaps 2:4 --> 4:4

nejen kolaps v zapase v Leverkusenu, ale hlavne prohra s Bate to byl kix nad kixy!!

Koho sa najviac obávate:

Verim ze aspon 3 ve skupine budem :Ok: zitra cekam ze bud nam daji sadu nebo se nebou schopni trefit brany kazdopadne doufam ze budou makat a jezdit po prdeli :daje:

scr napsal:
Carlo napsal:
scr napsal:
nakej preklad? :) Mam tomz rozumet ze 3:1?

Já ti nevím Jirko, ale ty tie pivečká dávaš nonstop počas celého dňa, ni? :mrgreen:

:) ale prd

som to preložil hneď :p

Anketa. Koho sa najviac obávate???... a najviac sa rímsky fans neboja toho Barcelónskeho útoku, ale Torosidisa... chápeš už ten vtip? :)

Trochu sem nad tim přemejšlel a myslim, že ideál by byl - Vojta - Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne - Radja, DDR, Vainquer - Pjanič - Iturbe, Džeko
Ať to dopadne jakkoliv, zejtra se vožeru

scr

Já ti nevím Jirko, ale ty tie pivečká dávaš nonstop počas celého dňa, ni? :mrgreen:[/quote]

:) ale prd[/quote]

som to preložil hneď :p

Anketa. Koho sa najviac obávate???... a najviac sa rímsky fans neboja toho Barcelónskeho útoku, ale Torosidisa... chápeš už ten vtip? :)[/quote]

Já si pak všiml toho popisku a pak mi to docvaklo:)Diky

Nejdůležitější bude, abychom vyhráli s BATE a Barca porazila i v posledním kole Bayer.

Myslím, že na to sází i Rudi a spol...