neskutocne dolezita vyhra! :Ok: :Ok: :Ok:
ale vykon neprecenovat a makat dalej...
v prvom polcase bola podla mna Chelsea lepsim muzstvom a ze sme sli do satni s naskokom 2-0 bolo velke stastie, ktore sa k nam ale v Europe priklonilo po dost dlhej dobe...
lebo sme mohli prehravat uz v tridsiatej sekunde.
lebo to Stephan o dalsich dvadsat sekund trafil tak, ako sa to podari len parkrat za zivot.
lebo potom v prvom polcase fantasticky Hazard mohol dat sam dva-tri goly.
lebo (iny) rozhodca tam mohol kludne pisknut penaltu, aj ked ten (jasny) faul Florka bol tesne mimo sestnastky.
lebo Rudiger hral "na cierno" stale za nas (srdciar! a dakujeme!).
lebo Bakayoko po rohu hlavou minul cisty gol.
poslednych desat minut prveho polcasu po nasom druhom gole bolo strasnych, my sme vtedy vobec nechceli hrat, uz uz som videl ten typicky Rim, ktory sa zrazu zlakne velkej vyhry a zacne branit a nakoniec sa aj tak rozsype...
takze obrovsky kredit pre Di Francesca za to, ako sme zvladli najma druhy polcas.
lebo sme v nom boli hladni po vitazstve ako vlci, co priznal po zapase aj Conte.
lebo za druhy polcas moze byt Chelsea velmi rada, ze to neskoncilo 5-0.
oba druhe polcasy proti Chelsea boli fantasticke (na rozdiel napriklad od zapasu s Atleticom), co naznacuje zlepsenu fyzicku kondiciu, ale aj psychiku, s cim sme mali vzdy v Europe problem. takze hrdost opravnena... KONECNE!!! cas vsak ukaze, ci islo o naznak nasej sily, alebo o aktualnu slabost Chelsea.
inak som velmi stastny za Florenziho a Kevina (a v tomto ohlade by som k nim pridal aj Perottiho), ktori po tazkych zraneniach zazili takyto zapas a podali taketo skvele vykony... Kevin bol v druhom polcase monstrum! Florko mal na svojej strane dvoch najlepsich hracov Chelsea - Alonsa a Hazarda a aj silou vole to proti nim uhral. a taky Pedro tam pred tretim golom vyzeral popri Diegovi ako vysluzily umelec.
GRAZIE ROMA!!!