4. Kolo Roma Benevento

Taky se mi ten Cristante absolutne nezamlouva (to uz radsi Fazia). Ale nekde jsem cetl, ze Kumbulla ma za sebou let deseti ruznejma spojema a celkove 30 naletanych hodin jen za poslednich par dni, tak si myslim, ze to proste bude jen unava a jeho setreni (hral i v Lize narodu v zakladu).

Hlavně to nechápu, když k nám šel, byl to prej trequartista. Jako ok, věci se měnit můžou, ale toto?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

já už vůebc nechápu ty penalty. tohle byla ruka a penalta, ne? ne. jindy to samý penalta je. fakt tohle mě tak serrrrrrrrre.

Dopředu je to dobrý, nemůžem nadávat.
Že nám dá gól někdo, kdo náma prošel, nota bene odchovanec, jestli se nepletu, to je samozřejmost.

daje

Sushi napsal:
Hlavně to nechápu, když k nám šel, byl to prej trequartista. Jako ok, věci se měnit můžou, ale toto?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Jo, nejlepší zápasy pod Gasperinim odehrál jako treqiuartista až podhrot.

spadl mi net, naběhne to a 2:2. což ještě neni to nejhorší, ale JAK 2:2. kokotina mirante veretout, zrovna dva moji docela oblíbenci. co to kurva vymysleli? pak to chytí a hovno z toho. to je radost dycky tyhle věci

HugoBoss27 napsal:
Edin nenahraje :aaaa:

Presne. Hruza. Nejdriv tam ma vlevo dva volny hrace, o chvili pozdejc uplne ale uplne volnej Pedro pred branou a on to misto toho nabombi!
Mayoral!

Nervy budou až do konce ale není to špatné jen ty naše píčovinky vzadu tam máme velké nedostatky snad to urvem

Jordan napravil svoji obrovskou chybu. I kdyz mam pocit, ze to jde za Fonsecou, protoze my prakticky dycky rozehravame od Miranteho na nejblizsiho hrace ve stredu.

Jinak se mi to libi.