Largo napsal:V tomhle to Fonseca fakt nema snadny. Zaniolo nebo Pelle na jeden post, k tomu Pastore. Dva z nich asi musej sedet. A Pelleho mam na hristi tak nejak radsi.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Largo napsal:V tomhle to Fonseca fakt nema snadny. Zaniolo nebo Pelle na jeden post, k tomu Pastore. Dva z nich asi musej sedet. A Pelleho mam na hristi tak nejak radsi.
Já tomu taky rozumím, a jak jsem psal, Pelleho na AM mám nejraději. Ale, pakliže Pelle nebude na CDM, ale na AM, patří podle mě Nicolo na RW tak, jako v EL s Turkama teď.
Largo napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Largo napsal:V tomhle to Fonseca fakt nema snadny. Zaniolo nebo Pelle na jeden post, k tomu Pastore. Dva z nich asi musej sedet. A Pelleho mam na hristi tak nejak radsi.
Já tomu taky rozumím, a jak jsem psal, Pelleho na AM mám nejraději. Ale, pakliže Pelle nebude na CDM, ale na AM, patří podle mě Nicolo na RW tak, jako v EL s Turkama teď.
Predvedl par dobrejch akci, ale ze by tam mel hravat pravidelne, to podle me ani nahodou, Hlavne, kdyz pokazdy, kdyz ho tam Fonseca da, rekne Zaniolo po zapase, ze jeho oblibena a preferovana pozice je AMF...
Kdyz bysme tam chteli mit vsechny tri, tak asi Pelle vedle Veretouta na pivotu. Problem je, ze posledni dobou se mi Cristante na ty pozici pomerne libi. Nevim asi, jak to vyresit![]()
Abaddon napsal:Byl jsem od čtvrtka mimo a hned dvě vítězství (El a liga), takže paráda. Vyhrát v deseti je vždycky něco navíc, před gólem na 2:1 úžasná práce Veretouta!
Abaddon napsal:Byl jsem od čtvrtka mimo a hned dvě vítězství (El a liga), takže paráda. Vyhrát v deseti je vždycky něco navíc, před gólem na 2:1 úžasná práce Veretouta!