37. kolo ROMA vs. Lazio

Tak já to teda prubnu.

Dneska ve 20:45, Olimpico.

Naposledy nás vyklepli 3:0, tak snad jim to Fonseca vrátí.

Fuzato - Karsdorp, Mancini, Ibanez, Peres - Villar, Cristante - Mchitarjan, Pellegrini, El Shaarawy - Džeko

Daje!!!

Pedro moc hezky, škoda, že takovou akci udělal poprvé od podzimu na udine

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Pedro moc hezky, škoda, že takovou akci udělal poprvé od podzimu na udine

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Jo. Čekaly se od něj velký věci, ale zklamal.

Asi nejchabější, nejmíň prožitý derby, bez diváků, emocí, zájmu. Jak tady, tak na hřišti. Ale výsledek i naše hra mě těší.

Kaňka na dnešku je jen nefér výhra Juve nad Interem, jinak spokojenost.

Jdeme dál, poslední zápas sezony. Mimochodem, líbil se mi Mancini a Fuzato, ten byl perfektní. El Shaarawy je furt nějakej zaseklej..

Daje!

Je mi jedno, jesli hraje prvni s poslednim, ale derby je derby a to sem si dneska užil

Grazie Roma

trošku mě mrzelo, jak se tleskalo na konci edinovi... jako bychom ho už neměli vídat to vypadalo

Zase musím říct že Darboe pěkně...snaží se dopředu všechno
Stephan všechno zazdil
Fuzato klidně dvojka
Cristante v té záloze je dobrý
Karsdorp tam jezdí celý zápas

Porazili jsme ty kundy ...když vidím Alberta Lulice tak se musím smát :D

Je pravda ,že je to tu dost mrtvé no....škoda že Friedkini to nezažili s celou Curvou

Krásné vítězství :sala:

Derby je pořád důležitý nehledě na to, jak to je v tabulce. Takže super - ten golman se jeví dobře. :)

Skvely, ze jsem si trochu napravili reputaci s ohledem na ty katastrofalni vysledky s TOP tymy v Italii, nehlede na to, ze Sassulolo na nas dorazi v tabulce a i se 7.mistem podle vseho hrajeme nejakou Evropu, takze rozhodne je o co hrat.

Posledni zapas je Spezia, ti uz nemaji o co hrat, ale my jo, tam to musi byt 100% 3 body.

BTW snad poprvy jsem ted drzel palce AC, aby Juvemerda skoncila mimo CL, ale bohuzel, posledni zapas s Atalantou to bude tezky a Juve s tradicni pomoci sudich Bolonu urcite da. No, kazdopadne je letos Serie A nejzajimavejsi za x poslednich let, bohuzel pro nas jsme po katastrofalnim zacatku roku vypadli z boje o lepsi pricky, ale drzeli jsme se na 3.miste snad pulku sezony.

Díval jsem se s kamarádem u 4. až 6. piva po práci a v rámci oslavy narozek. :D Takže jsem si zaskákal, zařval, konečně trocha římské radosti. Jen sem už jsem psát nestíhal.
Fuzato ať dvojku klidně dělá.
Miki a Pelle musí zůstat, do frasa.
Konferenční liga se bude hodit už jen proto, aby si zahráli náhradníci, protože Mou bude stopro cílit na ligu a bude to hrát ve čtrnácti lidech max.

daje