36.kolo Inter - ROMA

Konfrontácia s majstrom. Nám sa ešte body zídu, im je to už jedno, no zase hrajú doma. Zvedavý som.

scr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jsem na to hodně zvědavej. Inter ani po zisku titulu nic nevynechává a není to Crotone.

Mirante - Karsdorp, Mancini, Ibanez, Peres - Darboe, Cristante - Pedro, Pellegrini, Mchjitarjan - Džeko.

Daje!

Víceméně asi očekáváná. Taky vám příjde, že už to Paulito staví spíš na přání Mourinha, aby si mohl okouknout budoucí hráče?

Largo napsal:
Víceméně asi očekáváná. Taky vám příjde, že už to Paulito staví spíš na přání Mourinha, aby si mohl okouknout budoucí hráče?

Podle čeho?že hraje Miki? :D

Tak četl jsem tze murek některé hráče sleduje a pak se rozhodne jestli je chce ale jsou to jen spekulace zase proč by to dělal Fonseca

Mě se to celkem líbí až na ty brutální okénka vzadu a to jak od Lukaka všichni odpadávají.

Hrozný góly co jsme dostali.
Ta přihrávka Diawary na vlastním vápně, to na téhle úrovni jen tak neuvidíš

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Jose to podle instagramu už studuje. Podle všeho jeho insta by mohl být po dobu u nás docela sranda

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

To nebyl Diawara ale ten mladý Delbore bohužel jeho jediná chyba v zápase bo gól z toho nebyl jako myslím si že má potenciál hrát v základu raději ho bez Cristanteho ve středu 😉