35.kolo ROMA - Crotone

Je až neuvěřitelné, v jakém stavu ten kádr aktuálně je.

Fuzato; Karsdorp, Ibanez, Kumbulla, Reynolds; Darboe, Cristante; Pedro, Pellegrini, Mkhitaryan; Mayoral.

Daje

Dnes zase 4231 a ten fotbal je lepší dá se na to dívat tak jak Proti MU ten 19 mladík ve středu zálohy je dobrý Darboe už proti MU hrál slušně ale hraje s Cristantem ve středu a ten teda můj oblíbenec společně s Peresem není 😁 i ten reynolds na kraji se snaží a nedělá to co Peres vše zpět chce hrát dopředu též má 19 za mě ať do konce sezóny hrajou.Pedro by měl jít dole.hlavne ať vyhrajou

Kolik šanci teď crotone mělo ....ať už je další sezóna....snad se nebudeme trápit s takovýma týmama

Kouknu na sestřih, teď jsem přijel domů, dneska jsem to vědomě zatahnul. Bylo až příliš hezky na to koukat na ty naše dobrodružství. Daje

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Kolik nakonec lidí v Římě nemohlo hrát kvůli zranění 11? Dneska solidní 2 půle hlavně, ale další dva zranění tohle není normální okamžitě bych ten lékařský tým vyházel tohle Fonsecovi fakt nezávidím

pasta napsal:
Kolik nakonec lidí v Římě nemohlo hrát kvůli zranění 11? Dneska solidní 2 půle hlavně, ale další dva zranění tohle není normální okamžitě bych ten lékařský tým vyházel tohle Fonsecovi fakt nezávidím
12 + vykartovanej Mancini
5:0 s Jesusem, Pastorem, Santonem, čtyřmi dorostenci a dvougólovým Mayoralem. Buď to z nás spadlo nebo Crotone už balí nebo oboje.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

To není jen o lékařskym týmu, ale dost o přípravě,např. Smalling přišel z MU minulou sezonu skvěle fyzicky připravenej, letos léto neměl žádný a je furt marod.
Doufám, že jim Mou dá v létě pořádně pokouřit
A upřímně bych se nebránil, kdybysme viděli tak deset hráčů ze soupisky za dva tejdny naposled

i ty sestřihy byly nudný, a to tam bylo pět gólů :lol: vypadalo to jako typickej zápas na konci sezóny s posledním (teda ta verze, kde se něco zrovna neposere, což se nám může uplně klidně stát, že jo)
kdysi jsem tu psal, že by mi nevadilo padnout do sedmejch osmejch míst a budovat při tom kádr a 11ku na to jít pak pořádně nahoru, no jsme tam, ale vybudováno máme NIC.
kdo by to byl bejval řek, co.

Fonseca mozna ten system s tremi obranci, na ktery uz od unora nemel kadr, mel zmenit trochu driv. Konci se kazdopadne docela optimisticky, priste ale Inter a dalsi moznost napravit si reputaci.

Dival jsem se na highlighty a neni divu, ze Crotone sestupuje, kazdopadne nejake emoce a radost z golu by tam clovek hledal opravdu marne.