Jo, jako jo. Ta "první" penalta, no, no, no, no, no, po VARu, za mě prostě ne. Takovýchto "kontakt tam byl" je, no, nechápal jsem. Ale v té situaci, ve které jsme, jsem se už bál, že to neotočíme. Oni neměli nic, střely asi 19:4, na bránu 9:2, ale za stavu 0:1 navíc Pellegrini tyč, už jsem si zas říkal, že typicky ten náš Římeček. Naštěstí jsme srovnali těsně před půlkou, to zvýšilo sebedůvěru a ve druhé půli jsme si pro ten gól už šli. Mohli jsme jich dát pět. Je to jen Parma (ale víme, Udine je taky "jen Parma"), ale teď jedem do Brescie a pak Hellas doma, takže když dáme 9 bodů, na Inter bysme mohli jet už ve slušném rozpoložení a uklidnění.
A jak si sudí podle mě tu penaltu i s VARem v zásadě vymyslel, tak naopak proti nám měl fouknout jinou, kde Mancini zahrál rukou od těla ve vápně - circa bicepsem, někde mezi loktem a ramenem, na to čumí, ale naopak to nefoukne. To mi přijde děsivé, že rozhodčí dělají chyby i když na to dvě minuty čumí...
Villar to bylo jak přebor ty zakončení, to druhé, no to se člověku chce až smát. Bruno Peres nevím co na Fonsecu ví, protože Spina to vpravo zahraje na pohodu (aspoň nemusí zasekávat nebo centrovat levou) a Kolarov sice nemůže hrát 2x týdně už, ale prostě Bruno? To nejde.
Líbil se mi standardně Miky, Veretout i Mancini. Ta poslední akce zasloužila gól.
Věřme, že se Smalling dá do kupy tak, že nebude-li v Brescii, už bude na Hellas, aby se rozehrál na Inter.
daje