31. kolo, Roma - Parma

Keby to este niekoho zaujimalo, tak dnes bohuzial zasa hrame.

21:45, Stadio Olimpico

Pre stastnych predplatitelov kablovej televizie doplnam informaciu, ze nas dava Digi Sport 3.

Pre ostatnych, ze Cristante by mal nastupit v strede obrany, cim chce Fonseka vyriesit problemy s rozohravkou.

Justin Kluivert chybí v nominaci AS Řím pro večerní duel s Parmou. Důvodem absence nizozemského ofenzivního hráče má být skutečnost, že s ním Giallorossi ve svých plánech nadále nepočítají. (football-italia.net)

Vedeni se dočista zbláznilo. Amik by měl táhnout do prdele a nechat Řím Římem. Nedivím se že hrajeme takové hovno, vážně ne.

koho to překvapilo, ať zvedne ruku

edit:
hezky miki
takovej tréninkovej gól, celá ta "akce"

Rozhodně snaha je větší než ty předchozí zápasy a věřím že to i otočíme ale ten Peres bože to je dílo !!! všimli jste si jak z něho Dzeko byl nešťastný když asi po 6 centru kdy byl sam to kopl úplně do piči 😁😁😁 asi mu Dzeko řek ( ty curak já a moji spoluhráči potřebujeme balón do 16tky a ne někde k rohovému praporku) bo pak dokonce i nahrál na gól každopádně je to hrozný kopáč.Celkem se mi to i líbí ale jsme strašně zranitelní vzadu stačí dlouhý balón a máme obrovské problémy.Cristante to jde za Fonsekou ten ho tam vůbec neměl dávat ale zas kdo by tam chtěl Ježíše 🙉 osobně bych tam dal Manciniho do středu a kraje Ibanez a Spina.ji a ta penalta tak to kurva nevím co tam viděl za faul :think:

pasta napsal:
Rozhodně snaha je větší než ty předchozí zápasy a věřím že to i otočíme ale ten Peres bože to je dílo !!! všimli jste si jak z něho Dzeko byl nešťastný když asi po 6 centru kdy byl sam to kopl úplně do piči 😁😁😁 asi mu Dzeko řek ( ty curak já a moji spoluhráči potřebujeme balón do 16tky a ne někde k rohovému praporku) bo pak dokonce i nahrál na gól každopádně je to hrozný kopáč.Celkem se mi to i líbí ale jsme strašně zranitelní vzadu stačí dlouhý balón a máme obrovské problémy.Cristante to jde za Fonsekou ten ho tam vůbec neměl dávat ale zas kdo by tam chtěl Ježíše 🙉 osobně bych tam dal Manciniho do středu a kraje Ibanez a Spina.ji a ta penalta tak to kurva nevím co tam viděl za faul :think:

Me se to teda nelibi ani omylem. Staticky, pomaly, bez napadu. A ty centry, Brunito, to je neskutecny.

Veretout!!!

Pěkné tři šance měl :aaaa: tři body super bylo to lepší než jiné vystoupení letos 😉snad je to nakopne :daje: v téhle situaci v jaké jsme každý bod dobrý

Druhy polocas rozhodne lepsi, diky za nej. Kupodivu se mi libil i Ibanez.

Zaniolo dvakrat hezky vysunuti. Co Villar nedal, dvakrat, to se jen tak nevidi.

Ale tri body doma, krasa. Ted to i bez vykartovanyho Mickiho zopakovat s Brescii.

este ste nedostali srdcovy inkfart ? :lol: prvy krat som pozeral zapas po korona chripke a hned vyhra :mrgreen: skoda ,ze sezonu celu nezrusili ...,uz nech je nova a pozametany bordel ktory v Rime vladne tym fontanovym americkym sračom....

ten chlapec Villar bude vo frajer na zaver :lol: :lol: :lol: co chcel brankara 3 krat obist?... snad si setri goly na finale EL :smoke:

Jo, jako jo. Ta "první" penalta, no, no, no, no, no, po VARu, za mě prostě ne. Takovýchto "kontakt tam byl" je, no, nechápal jsem. Ale v té situaci, ve které jsme, jsem se už bál, že to neotočíme. Oni neměli nic, střely asi 19:4, na bránu 9:2, ale za stavu 0:1 navíc Pellegrini tyč, už jsem si zas říkal, že typicky ten náš Římeček. Naštěstí jsme srovnali těsně před půlkou, to zvýšilo sebedůvěru a ve druhé půli jsme si pro ten gól už šli. Mohli jsme jich dát pět. Je to jen Parma (ale víme, Udine je taky "jen Parma"), ale teď jedem do Brescie a pak Hellas doma, takže když dáme 9 bodů, na Inter bysme mohli jet už ve slušném rozpoložení a uklidnění.

A jak si sudí podle mě tu penaltu i s VARem v zásadě vymyslel, tak naopak proti nám měl fouknout jinou, kde Mancini zahrál rukou od těla ve vápně - circa bicepsem, někde mezi loktem a ramenem, na to čumí, ale naopak to nefoukne. To mi přijde děsivé, že rozhodčí dělají chyby i když na to dvě minuty čumí...

Villar to bylo jak přebor ty zakončení, to druhé, no to se člověku chce až smát. Bruno Peres nevím co na Fonsecu ví, protože Spina to vpravo zahraje na pohodu (aspoň nemusí zasekávat nebo centrovat levou) a Kolarov sice nemůže hrát 2x týdně už, ale prostě Bruno? To nejde.
Líbil se mi standardně Miky, Veretout i Mancini. Ta poslední akce zasloužila gól.
Věřme, že se Smalling dá do kupy tak, že nebude-li v Brescii, už bude na Hellas, aby se rozehrál na Inter.

daje

Romulus napsal:
este ste nedostali srdcovy inkfart ? :lol: prvy krat som pozeral zapas po korona chripke a hned vyhra :mrgreen: skoda ,ze sezonu celu nezrusili ...,uz nech je nova a pozametany bordel ktory v Rime vladne tym fontanovym americkym sračom....

jakože jsi to sám měl?

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Jo, jako jo. Ta "první" penalta, no, no, no, no, no, po VARu, za mě prostě ne. Takovýchto "kontakt tam byl" je, no, nechápal jsem. Ale v té situaci, ve které jsme, jsem se už bál, že to neotočíme. Oni neměli nic, střely asi 19:4, na bránu 9:2, ale za stavu 0:1 navíc Pellegrini tyč, už jsem si zas říkal, že typicky ten náš Římeček. Naštěstí jsme srovnali těsně před půlkou, to zvýšilo sebedůvěru a ve druhé půli jsme si pro ten gól už šli. Mohli jsme jich dát pět. Je to jen Parma (ale víme, Udine je taky "jen Parma"), ale teď jedem do Brescie a pak Hellas doma, takže když dáme 9 bodů, na Inter bysme mohli jet už ve slušném rozpoložení a uklidnění.

A jak si sudí podle mě tu penaltu i s VARem v zásadě vymyslel, tak naopak proti nám měl fouknout jinou, kde Mancini zahrál rukou od těla ve vápně - circa bicepsem, někde mezi loktem a ramenem, na to čumí, ale naopak to nefoukne. To mi přijde děsivé, že rozhodčí dělají chyby i když na to dvě minuty čumí...

Villar to bylo jak přebor ty zakončení, to druhé, no to se člověku chce až smát. Bruno Peres nevím co na Fonsecu ví, protože Spina to vpravo zahraje na pohodu (aspoň nemusí zasekávat nebo centrovat levou) a Kolarov sice nemůže hrát 2x týdně už, ale prostě Bruno? To nejde.
Líbil se mi standardně Miky, Veretout i Mancini. Ta poslední akce zasloužila gól.
Věřme, že se Smalling dá do kupy tak, že nebude-li v Brescii, už bude na Hellas, aby se rozehrál na Inter.

daje

ta jejich? cristante tam zas šel jak vocas, pořád stejný věci
ta ruka manciniho ti nevim, zaprvé v italský tv mleli o tom, jestli je to rameno nebo ruka (podle mě ruka), potom řikali spoustu blbostí o tom, jak se teď dle pravidel postupuje (vůbec nechápu, co řikali, ani mě to nezajímá, stejně se to zase změní), ale neřekli podle mě důležitou věc, že tu ruku k balonu dopravil mancinimu hráč parmy svým pohybem - to podle mě nejde foukat. na druhou stranu tam pak ukazovali, oc pískli posledně proti parmě, to bych blil, frajer skočil na vysokej balon a jak se otáčel a dopadal, tak měl ruku volně někde u basu, soupeř mu ji hlavou nastřelil (nešlo se líp koordinovat ani vyhnout) a bum, pětka. nesmysl. nedivim se, že na tiskovku šel lucarelli a ne trenér a že byl běsnej.
pozitivní je, že v příštím kole nebude na stoperu cristante, je myslim vykartovanej

Za me teda ta prvni penalta ne, byla dost prisna, osobne bych v tom videl jen minimalni kontakt a podle prvniho zaveru jsem si rikal, ze se Corneliusovi smekla noha po Cristanteho, nepiskal bych.

Za to tu druhou jasne, tohle je proste ruka, bohuzel. A je jedno, jestli mu k ni souper pomohl, Mancini tam sel blbe a mel si to hlidat. Smula, ale vzhledem k tomu, jak na tom ted Parma s nepiskanejma rukama je, tak se nedivim, ze tak vyvadeli.