31. Kolo Doria - Roma

Naposledy se neprohralo, takze to bylo na tobe :)

Jinak, dneska tomu verim. Za me ideal:

Mirante - Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, De Rossi - Ünder, Zaniolo, Kluivert - Schick

Musime zastavit Quagliarellu a verim, ze to dame. Schick gol

Oficialni:

Mirante; Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov; De Rossi (C), Cristante; Zaniolo, Pellegrini, Kluivert; Schick

Za Dorii si musime dat pozor na trio Quagliarella, Praet a Andersen. Gol nam samozrejme da Defrel, jak jinak 😃😃

Claudio toho Schicka nějak moc protěžuje se mi zdá

Largo napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Pokud jsou na tom Pelle a Faraon dobře, dal bych tam je.

daje

A vynechal bys Zaniola?

je to těžké, no
jeden z nich bude z křídla, no - ale jsem rád, že tam jsou oba
osobně bych toho Pelleho dal k Danimu na deep lying playmakera (i když jako trequartista je, stejně jako Zaniolo lepší)

Largo napsal:
Pokud jsou na tom Pelle a Faraon dobře, dal bych tam je.

daje

A vynechal bys Zaniola?

je to těžké, no
jeden z nich bude z křídla, no - ale jsem rád, že tam jsou oba
osobně bych toho Pelleho dal k Danimu na deep lying playmakera (i když jako trequartista je, stejně jako Zaniolo lepší)

Mozna neni, ale Pelle mi prijde pohybove pomalejsi, linejsi. A to ke starnoucimu DDR nejde.

HugoBoss27 napsal:
Mě pohled na Miranteho dodává nějaký vnitřní klid ,který s Olsenem rozhodně nemám

ten skvělý sejv po Defrelově střele pod vinkl mi ten klid potvrdil... Robin by čuměl jak sůva z nudlí.

HugoBoss27 napsal:
Mě pohled na Miranteho dodává nějaký vnitřní klid ,který s Olsenem rozhodně nemám

ten skvělý sejv po Defrelově střele pod vinkl mi ten klid potvrdil... Robin by čuměl jak sůva z nudlí.

Mam to stejne. Je to proste jistota, Robina uz v brane letos nechci videt. Po sezone adié a Cragno vitej.

"hrozíme" pouze přes stranu Karsdorp Zaniolo.....Flori to bude mít těžké ,pokud Rick bude zdraví

Já bych zase tak optimisticky nebyl. Zaniolo je podle mě hrozně přeceňovany. Máme nejen otřesnou obranu, ale záloha je na tom úplně stejně. Přechod do útoku je na úrovni ligy důchodcu a to vůbec nemyslím nějaké brejky, který jsem teď viděl teď na Patrika poprvé za x zápasu, ačkoliv to je to, co já hrát s jeho rychlostí a ne jen sklepavat balóny a čekat na centr ve vápně. Drtivá většina přihrávek je na paty a to nemluvím o držení míče 61:39 :think:

Mirante souhlas, je podstatně lepší.

S Patrikem jsme bezzubi, Dzeko na plac
Zaniolo se mi taky líbí víc ve středu.
Kluivert super, nikdy jsem nechápal proč nehraje víc.
Už by to chtělo zas vyhrát. Daje

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Podle mě je trochu splasenej, každopádně Florko je prumerak, takže budu rád, když se bude Rickovi dařit

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk