Sushi napsal:a vzadu? jasně, under je problém, ale furt mám starosti hlavně o zadek
watch your back first 8)
Tony napsal:Sushi napsal:a vzadu? jasně, under je problém, ale furt mám starosti hlavně o zadek
watch your back first 8)
Ja ti nevím Karle, čo a kto bude vzadu.
OT: Po sledovani 2 repre zapasoch a vykonoch Vavra som velmi rad, ze nie je u nas, ale u susedov v Laziu.
Sushi napsal:a vzadu? jasně, under je problém, ale furt mám starosti hlavně o zadek
watch your back first 8)
Largo napsal:Sushi napsal:a vzadu? jasně, under je problém, ale furt mám starosti hlavně o zadek
watch your back first 8)
Nejlogictejsi mi prijde Fazio a Smalling.
Abaddon napsal:Tony napsal:Sushi napsal:a vzadu? jasně, under je problém, ale furt mám starosti hlavně o zadek
watch your back first 8)
Ja ti nevím Karle, čo a kto bude vzadu.
OT: Po sledovani 2 repre zapasoch a vykonoch Vavra som velmi rad, ze nie je u nas, ale u susedov v Laziu.
Kdo je Vavra?
Tony napsal:Abaddon napsal:Tony napsal:Ja ti nevím Karle, čo a kto bude vzadu.
Kdo je Vavra?
Futbalista
Abaddon napsal:Tony napsal:Abaddon napsal:Kdo je Vavra?
Futbalista
Ou, málem jsem umřel smíchy, jsi neskutečně "vtipnej"! Ale raději se ty humoru vyvaruj, věř mi.
Sushi napsal:Like, for real?
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Sushi napsal:Largo napsal:Sushi napsal:a vzadu? jasně, under je problém, ale furt mám starosti hlavně o zadek
watch your back first 8)
Nejlogictejsi mi prijde Fazio a Smalling.
taky máš už z fazia závratě?
watch your back first 8)
Tony napsal:Sushi napsal:Like, for real?
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
![]()
OT: Sušo nejde mi zmeniť podpis (obrázok je nedostupný) - nevieš čo s tým?
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Sushi napsal:a vzadu? jasně, under je problém, ale furt mám starosti hlavně o zadek
watch your back first 8)
Škoda, že je zraněnej i Zappacosta, jinak bych dal Zappacostu na beka a Florka na pravý křídlo. Mchitarjan na levý, střed klasicky Nicoló.
Largo napsal:Sushi napsal:Largo napsal:Nejlogictejsi mi prijde Fazio a Smalling.
taky máš už z fazia závratě?
Mam. Neni to stoper do zakladu. Ale je to osobnost, zkusenej hrac. Presne to, co v prvnich zapasech Smalling potrebuje, aby se otrkal, zvykl si na ligu i svy misto na hristi v ramci novyho tymu. Samozrejme ho ale radsi uvidim pak pozdejc s Mancinim. Porad mi Gianluca zatim prijde, ze si zvyka, neni to lidr.
Smalling nejspíš nebude. Trénink. Sval. Neuvěřitelný už, fakt.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Smalling nejspíš nebude. Trénink. Sval. Neuvěřitelný už, fakt.
Potvrzené.
Napadá mě, zda nezkusit Spinazzolu napravo a Florka prásknout na to pravý křídlo, než tam cpát Zaniola mimo post, no.
![]()