Hnus velebnosti
J Jirin Příspěvků 3,277 14 Zář 2025 #23 A to nás čeká další obědovka příští týden s laziem ... Paráda
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 7,213 14 Zář 2025 #24 Heh?! Těšil jsem se na večerní relive, od něhož mě právě zachránil kamarád, jemuž jsem napsal, k čemu se chystám. Suchým "nedělej to".
Heh?! Těšil jsem se na večerní relive, od něhož mě právě zachránil kamarád, jemuž jsem napsal, k čemu se chystám. Suchým "nedělej to".
HugoBoss27 Příspěvků 4,311 15 Zář 2025 #25 Kurva to byla hruza no…mozna dobre ze ta facka dosla pred derby u Dybaly se nevi zda bude na nedeli a cetl sem ze Baileyho zraneni se nejak protahuje
Kurva to byla hruza no…mozna dobre ze ta facka dosla pred derby u Dybaly se nevi zda bude na nedeli a cetl sem ze Baileyho zraneni se nejak protahuje
P pasta Příspěvků 3,074 15 Zář 2025 #26 Když zápas odchodi tak je jedno kdo tam je, ale teď věřím že se hecnou a taky že dá hned nějakého útočníka do základu.Nemeli jsme podstatě nic a oni mohli dát 3.Nez ta porážka mrzí výkon a Gasp řekne že bylo horko
Když zápas odchodi tak je jedno kdo tam je, ale teď věřím že se hecnou a taky že dá hned nějakého útočníka do základu.Nemeli jsme podstatě nic a oni mohli dát 3.Nez ta porážka mrzí výkon a Gasp řekne že bylo horko
G Gabriel85 Příspěvků 194 16 Zář 2025 #28 Velmi slabo sme hrali. Smerom dopredu nic. urcite nemozme nastupovat bez hrotoveho otocnika, pretoze nemal kto podrzat loptu
Velmi slabo sme hrali. Smerom dopredu nic. urcite nemozme nastupovat bez hrotoveho otocnika, pretoze nemal kto podrzat loptu