27.kolo AS Řím vs Como

Tři body hodně cenný, Como rozhodně není tým, kterej bude snadno obírat o body jakejkoliv mančaft.
Nevzdali to ani v 10ti, jako upřímně mi je Como sympatický.

Říkal jsem si to samé. Hodně sympatický tým. Tyhle tři body jsou hodně cenné.

Tři body hodně cenný, Como rozhodně není tým, kterej bude snadno obírat o body jakejkoliv mančaft.
Nevzdali to ani v 10ti, jako upřímně mi je Como sympatický.
taky na ně koukám trošku s otevřenou pusou
maj stadion jak blšany, fabregas zelenáč, hráči bezejmenný, ale nevypadaj špatně

taky na ně koukám trošku s otevřenou pusou
maj stadion jak blšany, fabregas zelenáč, hráči bezejmenný, ale nevypadaj špatně

Hele některý hráče mají velmi dobrý a nebojí se za kvalitní mladíky utrácet. Rozhodně bych neřekl, že papírově maj bezejmenný hráče. Dyť tam jsou jména prověřený ligou jako Cutrone, Dossena, Strefezza, Reina nebo Vojvoda, máš tam talenty Caquereta s Pazem a Diaem a zkušený hráče Sergiho Roberta s Albertem Morenem. Na papíře zajímavější a kvalitnější tým než leckdo z druhý poloviny tabulky.

Hele některý hráče mají velmi dobrý a nebojí se za kvalitní mladíky utrácet. Rozhodně bych neřekl, že papírově maj bezejmenný hráče. Dyť tam jsou jména prověřený ligou jako Cutrone, Dossena, Strefezza, Reina nebo Vojvoda, máš tam talenty Caquereta s Pazem a Diaem a zkušený hráče Sergiho Roberta s Albertem Morenem. Na papíře zajímavější a kvalitnější tým než leckdo z druhý poloviny tabulky.
Vidíš @Sushi - to je to, o čem jsem mluvil v tom komunitním vlákně. Jak sleduju výhradně ten Řím, nic nečtu, tak hráče ostatních klubů vidím a slyším o nich přesně 2x za rok. Takže vím oproti takovýmu Largovi naprostý hovno.

už když jsem to slovo bezejmenný psal, říkal jsem si "ty vole možná jestli je neznám jen já" :lol: tak to bude ono
na druhou stranu nebavíme se o nějakých výrazných osobnostech fotbalu, to myslím pořád trvá, ale ano, zřejmě to tam stavějí dobře

TOPlist