27.kolo AS Řím vs Como

Tohle už bude trochu větší oříšek bez Monza ale hrajeme doma takže 3 body musí urvat.
Očekávám že některé hráče bude šetřit na EL a možná nasadí stejnou sestavu jak teď.Dybalu bych nechal na lávce jen kdyby to hořelo tak bych ho tam poslal

Tohle už bude trochu větší oříšek bez Monza ale hrajeme doma takže 3 body musí urvat.
Očekávám že některé hráče bude šetřit na EL a možná nasadí stejnou sestavu jak teď.Dybalu bych nechal na lávce jen kdyby to hořelo tak bych ho tam poslal
Anebo ho dát (teď má 6 dní volno a po zápase další 4) na poločas či hodinku podle potřeby (než to bude o dva góly). Uvidíme, jak se kluci domluví.

Daje!

ROMA (3-4-2-1): Svilar; Mancini, Hummels, Ndicka; Rensch, Koné, Paredes, Angelino; Dybala, Pellegrini; Shomurodov.
A disp.: Gollini, De Marzi, Celik, Nelsson, Abdulhamid, Salah-Eddine, Saelemaekers, Pisilli, Gourna-Douath, Cristante, Baldanzi, El Shaarawy, Soulé.
All.: Claudio Ranieri.
Diffidati: Mancini, Pellegrini, Saelemaekers.
Squalificati: -
In dubbio: Dovbyk (risentimento all'adduttore)
Indisponibili: Marin (lesione al legamento peroneo astragalico anteriore e una lesione subtotale della sindesmosi peroneo tibiale della caviglia sinistra).

Roma vs. Como: Probable line-ups

Roma (3-5-2): Svilar; Mancini, Ndicka, Hummels; Saelemaekers, Kone, Paredes, Pisilli, Angelino; Shomurodov, Dybala.
Dneska vyšla tahle což je asi nejlepší možná varianta

Na papíře to vypadá jako šílená mašina. Tak doufám, že nás ragazzi nepřekvapí jako při poslední konfrontaci s Comem 🤟

Ty vole tolik nepřesnosti nehrajou okres!! Co to kurva teď zase dělali v obraně , slavný Mancini!! Hnus

Como hraje dobře ze zajištěné obrany. Tam není moc kudy. Bojím se, že nás vytrestaji ještě víc z brejků.

Vyhod toho Šuleho, na něho se nedá dívat.

Dneska jsem to viděl trošku z dálky, delal jsem a pak jsme jedli večeři, takže jsem viděl góly a šance, ale ne moc hru. Každopádně mi přišlo, že jsme měli namále, to como se vůbec nevzdavalo a až do konce jsem měl staženej zadek. Zlatý body, nečekal jsem takový drama. Daje

Takzvana z prdele klika!
Porovnani tymu Monza Como je vlastne k smichu
Ale stalo pri nas stesti co jsme minuly rok nemeli no
Tak vztycenou hlavou do poharu
🟡🔴

No nevím co napsat, jako jo chtěli v 2 půli a šli za vyrovnáním ale vyhrát jestli jsme si zasloužili nechci říkat

Haha, teď jsem dokoukal druhej poločas relive. Jako jo, zlatý body, ale to jsme si to zas udělali klidný, pohodový a odpočinkový před čtvrtečním Bilbaem, co? Zvlášť poté, co jsme otočili a oni byli v deseti... Uf.

Daje!

Prvy polcas bol slaby z nasej strany, druhy to uz bolo lepsie. Ale to by nebol Rim asi aby sme sa do poslednej minuty bali o vysledok.
Konecne sa to stastie aj na nas lepi.

Dolezite su 3 body a ideme dalej :)

Tři body hodně cenný, Como rozhodně není tým, kterej bude snadno obírat o body jakejkoliv mančaft.
Nevzdali to ani v 10ti, jako upřímně mi je Como sympatický.