26. kolo As Roma - janov

07.03.2021 12:30 CET
AS Řím - Janov CFC
- : -
Stadión: Stadio Olimpico, Řím

Tak, aby sme z toho mal seriu vyhier :roma:

Jó, to byly časy, kdy jsme v týmu měli osobnosti jako Totti, De Rossi, Méxes, Aquilani, Vučinić nebo Panucci s Pizarrem.

Absence lídrů, to nám dneska chybí.

Na druhou stranu, když to pár let takhle vydrží pospolu, tak by to nemuselo být špatný. Hlavně neprodávat opory. Myslím, že z hráčů jako Pellegrini, Villar nebo Veretout budou časem lídři jedna báseň.

Dal bych to dneska:

López - Mancini, Smalling, Cristante - Karsdorp, Villar, Diawara, Peres - Pedro, El Shaarawy - Mayoral.

Daje!

Středu jsem neviděl, atroskopie menisku, odkládaná do přestěhování, dnes se tu s nohou nahoře a ledem chystám podívat, tak snad to zas nebude tak, jak mám poslední dobou pocit, že když se dívám - bída, a když se nedívám - výhra. :mrgreen:

Jordan bude chybět, doufám, že se to neprojeví už dnes.

Gazzetta: Pau Lopez - Mancini, Cristante, Smalling - Karsdorp, Pellegrini, Villar (Diawara), Spinazzola - Pedro (Mkhitaryan), El Shaarawy - Mayoral.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Středu jsem neviděl, atroskopie menisku, odkládaná do přestěhování, dnes se tu s nohou nahoře a ledem chystám podívat, tak snad to zas nebude tak, jak mám poslední dobou pocit, že když se dívám - bída, a když se nedívám - výhra. :mrgreen:

Jordan bude chybět, doufám, že se to neprojeví už dnes.

Gazzetta: Pau Lopez - Mancini, Cristante, Smalling - Karsdorp, Pellegrini, Villar (Diawara), Spinazzola - Pedro (Mkhitaryan), El Shaarawy - Mayoral.

Skore zotavenie prajem, tiez som si tym presiel a prve dni su peklo.
Janov musime roztrepat jak nic. :roma:

Díky! Jojo, též to mám už podruhé...
Zatím to na rozbití moc nevypadá, ale snad to zlepšíme.
Kevin už ve 3. minutě minimálně na žlutou.
Daje!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Nuda, výkon podprůměrnej. Vyzdvihl bych snad jen Diawaru, Pellegriniho a hlavně Smallinga, jinak není moc koho. V obraně celkem jistota snad jen proto, že Janov nic nevytvořil. Směrem dopředu fakt bída. Vypadalo to, jak když hrajou po flámu a spolu úplně poprvý.

Ale tři body jsou a to je hlavní.

Proti Šachtaru ale musíme ukázat daleko lepší přístup, větší agresivitu a chuť.

Daje!

Aha, 12:30...tak hurá za body aspoň

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk