3 body
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,727 16 Úno 2025 #5 O Paulovi je nějaké info? Že nebude dnes je jasný, jde mi o čtvrtek... Dnes každopádně dajeee!!!
Largo Příspěvků 3,855 16 Úno 2025 #9 Trochu zklamani. Cekal jsem Nelssona s Baldanzim. Soule a Somurodov sami v utoku, nevim nevim. Skoda toho Baldanziho, naposledy hral slusne.
Trochu zklamani. Cekal jsem Nelssona s Baldanzim. Soule a Somurodov sami v utoku, nevim nevim. Skoda toho Baldanziho, naposledy hral slusne.
J Jirin Příspěvků 2,718 16 Úno 2025 #10 Individuální kvalita vypadá, že je na straně Parmy. Teda až na Koneho. Šoule hraje proč? Proč proboha? Proč místo něho nehraje Balda, kterej umí přejít přes soupeře. Ach jo. EDIT : prostě to funguje. 🫡 Last edited: 16 Úno 2025
Individuální kvalita vypadá, že je na straně Parmy. Teda až na Koneho. Šoule hraje proč? Proč proboha? Proč místo něho nehraje Balda, kterej umí přejít přes soupeře. Ach jo. EDIT : prostě to funguje. 🫡
J Jirin Příspěvků 2,718 16 Úno 2025 #11 Nedá se na to dívat. Proč máme takovej problém si vypracovat šance ?
PsYchr Příspěvků 2,879 16 Úno 2025 #12 zase hrajem na pet beku s Celikem na stoperu hezky trefeny dohrat to na klid
J Jirin Příspěvků 2,718 16 Úno 2025 #16 Largo napsal: Jak to kopou cutalisti nasi? Mam na to koukat ze zaznamu? Click to expand... Ne. Maximálně si dej Šuleho primak, ten za to stojí.
Largo napsal: Jak to kopou cutalisti nasi? Mam na to koukat ze zaznamu? Click to expand... Ne. Maximálně si dej Šuleho primak, ten za to stojí.
J Jirin Příspěvků 2,718 16 Úno 2025 #17 3 body, no. Jinak bída hrůza děs. Baldanzi za celou dobu co byl na hřišti neposral jedinej balón, navíc je vynikající rozehrávač. To nemá být žádnej backup, ale má co nejvíc hrát. I ten Nelson vypadá dobře. Pojďme dál.
3 body, no. Jinak bída hrůza děs. Baldanzi za celou dobu co byl na hřišti neposral jedinej balón, navíc je vynikající rozehrávač. To nemá být žádnej backup, ale má co nejvíc hrát. I ten Nelson vypadá dobře. Pojďme dál.
Sushi Příspěvků 24,395 16 Úno 2025 #19 Dajeeeee Jsem na horách, viděl jsem chvíli na mobilu Před golem to musela být sranda, to mi uteklo
Wojciech Příspěvků 311 16 Úno 2025 #20 Už ani nevím po kolikátý to letošní sezónu budu psát, ale urvany 3 body no...