24.kolo Venezia vs AS Řím

scr

Pome to urvat 3:0 . Pohárové příčky nejsou daleko.. musíme bodovat

Dneska bohužel neuvidím, ale doufám a předpokládám, že to bude jednostranná záležitost. Forza! 🟡🔴

ROMA (3-4-2-1): Svilar; Celik, Mancini, Ndicka; Rensch, Cristante, Gourna-Douath, Angelino; Dybala, El Shaarawy; Dovbyk.
A disp.:De Marzi, Gollini, Pellegrini, Abdulhamid, Shomurodov, Soulé, Nelsson, Salah-Eddine, Baldanzi, Saelemaekers, Pisilli, Sangaré.
Celika tam nevidím rád ale co už, musi se vyhrát za každou cenu

Celken bída dvě šance nic více,no snad prostřídá Cristante je zbytečný hráč na hřišti to samé Celik, nemá to velké tempo a je to dost pomalé a čitelné

Očekával jsem dominantní výkon. Dostali jsme klasický tréninkový styl a budem čekat že tam na haluz nějaký gól spadne. A ti nováčci to je taky dobrej výběr 😮💨

Tak ten černoušek v středu záloze nebyl až tak hrozný,makal jako jeden z mála ale když máš vedle sebe Bryana tak to má těžké každý až bude hrát z Konem tak su zvědav

Nejnudnější zápas sezóny.

... A velkou zásluhu kromě těch lenochů má i rozhodčí.

Ako slabo sme hrali , co si budeme hovorit a vdaka penalte mame 3 body.
Teraz oddychnut a pripravit sa na Porto.

Tak ten černoušek v středu záloze nebyl až tak hrozný,makal jako jeden z mála ale když máš vedle sebe Bryana tak to má těžké každý až bude hrát z Konem tak su zvědav
Asi sme pozerali každý iný zápas podľa mňa nemá o nič lepší pohyb. Vôbec tam neliatal vracal sa rovnako pomaly. Neviem nájsť síce štatistiku nabehaných km rád by som ju videl, ale čo sa týka mapky pohybu bol v podstate iba na strede

scr

Zápas ovlivnil déšť.. hráči se báli o svý párky a tak to byla taková chodící podívaná . Celik stále špatný , Cristante chodec. Dobré zahrál ndicka a rench se mi líbil. Dybala klasika perfecto . Dovbyk se musí kurva chytit a trochu makat

Zápas ovlivnil déšť.. hráči se báli o svý párky a tak to byla taková chodící podívaná . Celik stále špatný , Cristante chodec. Dobré zahrál ndicka a rench se mi líbil. Dybala klasika perfecto . Dovbyk se musí kurva chytit a trochu makat
U artema je to v hlavě

Jako ten dest bych nepodcenoval, fakt se tam ke konci dost klouzali.
Ale teda kdyz Claudio rekl, ze to byl nas nejlepsi zapas v sezone, tak jsem si rikal, jestli spravne ctu… desna nuda.

Jako ten dest bych nepodcenoval, fakt se tam ke konci dost klouzali.
Ale teda kdyz Claudio rekl, ze to byl nas nejlepsi zapas v sezone, tak jsem si rikal, jestli spravne ctu… desna nuda.
Podle mě to myslel tak, že jsou tři body v zápase, kde se moc neběhalo, ušetřily se síly a nikdo se nezranil. jiný vysvětlení snad ani bejt nemůže. :mrgreen: