22. kolo Sassuolo - ROMA

Jestli predvedeme vykon jako z derby, nemam strach. Nejnebezpecnejsi je u nich Boga s Berardim, tradicne se na vetsi tymy umi vytahnout i Consigli.

Jejich brejky jsou nebezpecny, coz v kombinaci s nasi snahou dominovat a drzet mic muze bejt problem.

Sassuolo nas jeste nikdy neporazilo. A my potrebujem tri body, pac Atalanta nas imho bude prohanet.

Lopez - Santon, Mancini, Smalling, Kolarov - Veretout, Diawara - Ünder, Pellegrini, Kluivert - Džeko.

Jinak to postavit asi nepujde. V prubehu hry bych rad videl Pereze se Spinazzolou.

Daje!

klida napsal:
Diawara už je zpátky?

Ne. Asi měsíc ještě. Bude hrát Cristante.

Já bych dal Spinazzolu zprava a nechal Santona sedět. Peréze (Carlese - nikoli Perese (Bruníčka)) bych též rád aspoň 20 minut už viděl.

daje

Ať jdou do piče!!!dva brejky dva góly Pico tak ho zastavím za žlutou!!! nevím jak vy ale já mám den na piču jak hraje Vsetín a AS tak mám nervy v hajzlu

Nadhera. Fakt. A Fonseca na tiskovce mluvil o tom, jak ma Sassuolo perfektni brejky a jak je nutny si na ne davat pozor. Skveles to pripravil, fakt ze jo.

Largo napsal:
Jejich brejky jsou nebezpecny, coz v kombinaci s nasi snahou dominovat a drzet mic muze bejt problem.

:Ok:

To má být jako zase nějaká debilní forma protestu na Florka?

Je vymalováno. Budeme útočit a oni budou dávat góly...

Largo napsal:
Nadhera. Fakt. A Fonseca na tiskovce mluvil o tom, jak ma Sassuolo perfektni brejky a jak je nutny si na ne davat pozor. Skveles to pripravil, fakt ze jo.

On to nekope

Teď už se dokáží vydržet dívat jen nejvěrnější (mám borovičku u toho jinak bych to nedal)

pasta napsal:
Teď už se dokáží vydržet dívat jen nejvěrnější (mám borovičku u toho jinak bych to nedal)

Mam treti sklenku bilyho a vic jak polocas stejne nedam.