20. kolo, Janov - Rim

Florko a Saša jsou v trestu, na krajích interisti Spina a Santon, jinak není moc na výběr, ještě se zranil Perotti a bohužel není ani Antonucci, moch dostat nějaký minuty

Nakonec bude asi ocekavana sestava, i kdyz trochu cekam 3 clennou obranu.

Kazdopadne musime vyhrat. Perottiho absence mi nevadi, Kluivert minule vypadal skvele.

Daje!!!

Potvrzeno.

HugoBoss27 napsal:
Na střídačce do ofenzívy jen Kalinic Peres :D

Pojďme je rozdrtit :danko:

Peres :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Perotti zraněn, Mkhitaryan furt zraněn, Pastore do smrti zraněn, Zaniolo na dlouho zraněn, Antonucci, když si konečně mohl kopnout, zraněn... To je pak těžký.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
HugoBoss27 napsal:
Na střídačce do ofenzívy jen Kalinic Peres :D

Pojďme je rozdrtit :danko:

Peres :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Perotti zraněn, Mkhitaryan furt zraněn, Pastore do smrti zraněn, Zaniolo na dlouho zraněn, Antonucci, když si konečně mohl kopnout, zraněn... To je pak těžký.

Přesně tak. I když myslím, že Antonuccimu by Fonseca nedal šanci ani kdyby se zranili i Kluivert s Cengizem. Dneska čekám od jednoho z nich gól.

Zatím super, jen mě štve zten gól. Úplně zbytečnej, nedůraznej zásah obrany, možná špatná komunikace. Už několikrát dneska mezi Smallingem a Mancinim.

Ale jinak super, líbí se mi to. I když ty kombinace hlavně nazpět mi přijdou už moc a zbytečný. Nějakej centr tam Džekovi musí padnout. Líbí se mi Pellegrini, kterej je neustále v pohybu, dřív hodně působil dojmem na krok línýho tvora.

Ano není to špatne škoda že si to dokážeme tak zkomplikovat.Spina by měl dost více prostoru a hrát pravidelně.Musime to před derby urvat za každou cenu

Za lopeze v bráně jsem rád jen ty jeho rozehrávky na riziko mě serou.ceniz v 2 půlce neviditelný,Diawara hraje skvěle těm dlouho u nás nebude jinak teď budou těžké zápasy snad někdo z marodky naskočí!!

Důležité vítězství, výkon velmi dobrý, kde to skřípalo, zachytal Pau. Vše bylo řečeno, Spinazzola skvělý. Upřímně, já jsem fakt rád, že zůstal a nebudem to při Sašově absenci lepit Jesusem.

Snad se Perotti a konečně i Mkhitaryan dají brzo do kupy, ať to máme nahoře variabilnější.

Dobře taky, že se nikdo nezranil.

Kdyz si vemu, ze snad jeste v patek byl Spina v Milane a vybaloval kufry, a ted hraje zaklad za nas v Janove.... klobouk dolu pred nim i po psychicky strance. Kdyby me nekdo takhle oznacoval za sklenenku jako u nej Inter, urcite bych byl myslenkama jinde.
A on misto toho hraje paradne.

Dneska potesil Pau, Cengiz, Diawara i oba stoperi. Vlastne cela jedenactka. Libil se mi i Santon.

Dneska jsme měli kliku v koncovce, to se občas hodí. Daje

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Z něj čiší ta jistota. Jinak mi stopeři přišli často nekoncentrovaný.

A teď ve středu na Juve. Škoda, že bez Džeka.

Jojo, ty sejvy na lajně (viz včera ta hlava z 6 metrů do vinklu) jsou neskutečné, přehled též. Jen mě někdy sere tou riskantní rozehrávkou do špeku. Je výbornej nicméně, špička.