2.kolo ROMA - Empoli

To je přesně pořád dokola. Šancí bylo hodně druhou půli, Dybalovi se nedařilo. Neřekl bych nic, kdyby člověk viděl nasazení, kdyby na tom trávníku nechali všechno, ale tohle? Proč nehraje Elsha? Baldanzi je aktivní, behavej s technicky vybavené. Hraje? Ne. Soule nepředvedl nic, jen akce zpomaloval, snažil se dělat kličky na místě, bez rychlosti. A co mě úplně rozsekava je, že koupíme silovýho hráče do vapna co umí dávat góly hlavou, ale centr ze strany na něj nejde ani jeden.

A Angelino to je taky výtvor. Každá přihrávka zpět na Dicku.

A po včerejšku se už ani já nebudu zastávat Cristanteho. Pelého a s Paredesem tuplem ne. Tipl bych si, že jestli někdo rozesira kolektiv, tak že to kapitán.

Je mi líto Daniho. Nebude to mít lehké. Prostředí v Římě není lehké, to se všeobecně ví. Bojím se aby ho lidi neodepsali, kdyz se mu nebude dařit.
Na druhou stranu, je to trenér co trénoval asi 2 měsíce někde v Béčku a chvilku dělal asistenta v repre. Možná se mělo využít těch rošád co byly v létě a přivézt někoho zkušenějšího.

Ono je v prdeli ze se jede na juvemerdu a tam teda nečekám změny i když bych si je hodně přál 😃 Frantík se zranil takže do středu nepůjde a Dan nemá koule tam dát Boveho a Pisiliho což značí že bude duo Paredes a Cristante!!! Možná místo kapitána dá Baldanziho který jako jeden z mála hraje dobře.Dovbyk ten musí litovat že hraje u nás za chvíli půjde dobrovolně na frontu 😁 servis nemá míč skoro nevidí to se pak těžko dávají Branky 🤔záloha je největší slabina týmu už několik let, každopádně bych to dál 4 2 3 1

Fotbal jsem neviděl, jsem na dovolený. Že nehraje bove vůbec nechápu. Zvlášť když ctu, že hlavním problémem byla zase záloha.

Tak doufám, že Danso přijde jako náhrada Manciniho do základu. Koné by byl fajn, ale toho chtějí snad i v PSG. Ten středovej záložník je prostě potřeba. Tady nám pořád ujíždí vlak. Na pozici levého křídla, tam se asi čeká na přípoj z PSV a nebo už jsme si ten vlak nechali ujet.