2. Kolo lazio- Roma

Za hodinu hráme a novú tému nemáme založenú, hruza.

Teším sa na derby ako aj vy určite, bojím sa ale že budem po zápase nasraty. Poďme.

Lazio: Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Correa, Immobile

Roma: Pau Lopez; Zappacosta, Mancini, Fazio, Kolarov; Cristante, Pellegrini; Under, Zaniolo, Florenzi; Dzeko

Ref: Guida

Stěhuju se novýho bytu než dostavíme barák, nestíhám nic, no pouštím si to k sestavování postele a nová wifi mi nechce pustit vůbec nic. Kurev sedm. Mám minutu na druhou půli. Daje Richie, daje Roma.

Dzeko, Zaniolo zatial jemne vycnievaju, zvysok priemer, Klujvi klasicky hroza.

Nemohol hrat na bekovi Santon a Florko vyssie?

Vysvetli mi niekto ulohu Cengiza, lebo ja tomu nerozumiem. Nie je na kridle, na hrote, v medzihre, nikde.

Kluivert dnes hroznej, stejně jako dycky. Jinými slovy, náš nejlepší hráč odešel a místo něj hraje nejzbytečnější.

Dobrej Pau, solidní Fazio, Džeko i Zaniolo. Zbytek spíš nic než moc. Veretout na plac.

Přesně, koledovali jsme si. Příliš mnoho chyb, k tomu Faziova "rychlost". Co mě ale začíná hrozně vadit, je Kluivert. Ünder neodehrál dobrý utkání, ale Kluivert? Ten mladej ploužící se unavenej rapper? To je hrůza. Žádnej pohyb, chuť, všechno zpomaluje, alibisticky nahrává. On má bejt ten motor, dravej hráč, co si troufá jeden na pět....

Tragická obrana, bez zálohy a útoku. Z AS se stal průměrný, místy podprůměrný tým ligy.

kluivert bída
sašova chyba, se bojim, se bude často opakovat, to je jako kdysi u luis enriqueho, trenér chce po hráčích něco (rozehrávku po zemi od svý brány), co prostě neumíme... snad se to zlepší

Florko kterej za celý druhý poločas nedal přihrávku střídá, jako by byl spokojeny s výsledkem. Ještě aby ne, když ti šašci neměli jedinou šanci :zed: :Ok:

Velmi mi vadia niektori hraci - posobia roboticky, ako zoldaci. Navyse mi vadi to, ze aj ked kedysi sme mozno nemali superhviezdy alebo superkvalitu na postoch (kevin, DDR, france, radja a uz ani neviem kto dalsi), tak tam bol timovy duch a slapali jeden za druheho. Drzali to pokope. Namiesto nich dosli chlapi, ktorych to bavi do podpisu zmluvy.
Tuto sa chlapci pozoznamuju, skamosia niekde okolo decembra s vedomim, ze sa dlho v kabine neohreju a pojdu prinajlepsom v lete.

Cez leto sme vobec neposilnili, na kridlach bude hrat tintitko Klujvert s KdejeCengizom, v obrane labilni stoperi a v zalohe zle hrajuci hraci.

Kazdopadne, este palicu nelamem, dam tomu este par zapasov. Je to len zaciatok dlhej sezony, a to uz teraz vidim, ze bude zase dllllllllllllllha.

malo to skoncit 4-3 alebo 3-2 pre lazio, takze stastny bod.
keby sme mohli hrat dvanasti s Diawarom pred obrancami, tak by to mozno vyzeralo celkom organizovane.
aj tak by tam mal Fonseca dat do dalsich zapasov este jedneho stredopoliara namiesto jedneho z dvojice Under - Kluivert.

na tlacovke spominal, ze nie je dogmaticky trener a ak to bude potrebne, urobi zmeny.