19.kolo ROMA - 🤮🚽

Nedele
20:45
Sport2

predem preji krasny a statny Novy rok

Musime vyhrat…tady nic jineho nema a nedava smysl
:lzm:
forza roma🟡🔴

Snad ty mrdky porazíme. Teď jsem koukal na fotky ze včerejšího tréninku a napadlo mě, že už asi vím proč je Lorenzo tak moc v prdeli. On tam na něj hraje Manu a dokážu si představit, že mu nedá čuchnout 😅

Roma vs Lazio Potential Starting Line-ups​

Roma (3-4-2-1): Svilar; Ndicka, Hummels, Mancini; Angelino, Paredes, Pisilli, Saelemaekers; El Shaarawy, Dybala; Dovbyk.

Lazio (4-2-3-1): Provedel; Tavares, Romagnoli, Gila, Marusic; Guendouzi, Rovella; Zaccagni, Dele-Bashiru, Isaksen; Castellanos.

Asi nejde očekávat nějaké velké změny, bohužel to asi vypadá že Kone ke zraněný 🤷 jinak by hrál v základu podle mě,no do Neděle daleko

Spolu s romskými příznivci bude několik desítek ultras z Panathinaikosu a Atlética Madrid. S týmem Lazio Sharks z Wisla Cracovia.

Spolu s romskými příznivci bude několik desítek ultras z Panathinaikosu a Atlética Madrid. S týmem Lazio Sharks z Wisla Cracovia.
No tam očekávám rachot, hraje se večer ideální čas nebýt tak pod kontrolou.Několik derby se hrávalo za světla kvůli bezpečnosti, proč je to teď jinak netuším 🤷 Možná si domluvili střet, když přijedou družby ze zahraničí

No tam očekávám rachot, hraje se večer ideální čas nebýt tak pod kontrolou.Několik derby se hrávalo za světla kvůli bezpečnosti, proč je to teď jinak netuším 🤷 Možná si domluvili střet, když přijedou družby ze zahraničí
Sem prave cetl clanek,ze mistni policie to nechape tenhle cas a uz se dva dny sonduji hospody atd…no snad nebude nejaka hruza…a kdyz uz,tak po nasi vyhre 3:0
Uz se tesim na vecer….jeste ze tenhle zapas nezastihl Jurice,protoze s Claudiem to ma zase jiny rozmer

Roma vs. Lazio line-ups

Roma: Svilar; Mancini, Hummels, N’Dicka; Saelemaekers, Konè, Paredes, Angelino; Dybala, Pellegrini; Dovbyk

Lazio: Provedel; Marusic, Gila, Romagnoli, Nuno Tavares; Guendouzi, Rovella, Dele-Bashiru; Isaksen, Castellanos, Zaccagni

Proč Kurva proč Pellegrini v základu!!! Kurva je to Derby musí dát ty nejlepší tohle mě sere už před zápasem

Roma vs. Lazio line-ups

Roma: Svilar; Mancini, Hummels, N’Dicka; Saelemaekers, Konè, Paredes, Angelino; Dybala, Pellegrini; Dovbyk

Lazio: Provedel; Marusic, Gila, Romagnoli, Nuno Tavares; Guendouzi, Rovella, Dele-Bashiru; Isaksen, Castellanos, Zaccagni

Proč Kurva proč Pellegrini v základu!!! Kurva je to Derby musí dát ty nejlepší tohle mě sere už před zápasem
Ber to pozitivne…zas mame zoliky do hry jako Pissili ElSha Soule Balda