19.kolo Parma-ROMA

Budu mít lauf?

• Ano

Votes: 4 44.4%
  • Ne

Votes: 2 22.2%
  • Táhni do hajzlu

Votes: 3 33.3%

• Total voters
    9
  • Poll closed .
pasta napsal:
Nějaký Steam lehce chlastám 😁😂😁 ani jsem nevěděl že už začli

já čumím tady, stabilní HD, ale maďarština :mrgreen:
http://www.sport365.live/en/home

stejně není o co stát, je to strašná holomajzna

Kolarov je úplně hotovej, to je zážitek ho každý zápas sledovat...

Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk

Druhá půlka lepší, Cristante se začíná opravdu chytat a potěšil i návrat Pelleho.
Schick měl po středě přijít za Edina dřív.
Tož snad hugův lauf.

daje
:daje: :daje: :daje:

Když hraješ letos úplný hovno, ale v půlce sezóny ztrácíš 2 body na LM paralympiada level Italia
Go DiFra go

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

zase jsem byl mimo, tak jsem rád, že když to nevidím, aspoň vyhráváme :mrgreen: (skoro se do mě dere jistá pověrčivost :? )

Sushi napsal:
zase jsem byl mimo, tak jsem rád, že když to nevidím, aspoň vyhráváme :mrgreen: (skoro se do mě dere jistá pověrčivost :? )

to je dobrý, po Šášuolu jsem si říkal to samé, včera o půlce jsem o tom byl už přesvědčenej, ale zlomil jsem to :mrgreen:

Je mi jasný, že to asi Difra udělá opačně, aspoň podle toho, co říkal. Ale já bych rád na trequartistovi viděl Pellegriniho, alternovat Pastorem. A Zaniola v záloze jako alternaci ke Cristantemu. Ne opačně. U Zaniola vidím víc Radju, víc bojovnosti, fyzický síly. Pellegrini má lepší přehled, vnáší do hry eleganci a rozhodující finálku.

jsem si tak teďka povzdechl, když vidim, že všude v Evropě se hraje, a my zas nic... že vždycky když chytnem aspoň trochu lauf, je pauza, reprepauza nebo podobný nesmysly. Tentokrát 3 týdny, když nepočítám příští týden Coppu s Virtusem Entella ze Serie C.