17. kolo: Fiorentina vs. ROMA

treti gol bol genialny, uz Florenziho prihravka, potom dvaja proti osmym a napriek tomu to vyzeralo ako uplna pohodicka, a to sa v tom momente rozhodoval tazky zapas.
so Smallingom a Mancinim mam vzadu pocit najvacsej sily od dvojice Benatia - Castan.

vsetci ti piati novy hraci tejto sezony - Pau, Mancini, Smalling, Diawara i Veretout hrali dnes fantasticky (hlavne ti styria v poli) a v tom time vyzeraju uplne usadeni.

statement win! :Ok: :Ok: :Ok: :Ok:

Ten útok má neuvěřitelnou sílu! Hlavně dvojice Pelle-Zaniolo se sehrává do opravdu světových parametrů. Miky když přijde, nenechává se v ničem zahanbit. Viola si nezasloužila prohrát takovým rozdílem, ale, pánové, konečně si troufnu říct, že se těším na každý náš zápas, dobře se na nás dívá, mám opravdu radost. Vydržet!

Ja jsem teda vyndanej jak nákup, ale zdá se, že merry Christmas :)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Pravda pravda, hrajem vyborne, ma to hlavu a patu. Ta dvojka Smalling - Mancini je skvela, jista, sehrana. Mancini v nedavnym rozhovoru rikal, ze jim staaci pohled na toho druhyho a uz vedi, co ten druhej udela.

Asi je cas, abych se Smallingovi a taky Petrachimu omluvil, ze jsem jim pred sezonou s timhle tahem vubec neveril.

Dneska trochu slabsi Perotti, jinak naprosta spokojenost.

Tak zas za 14 dni....

Jinak, ve Fiorentine se mi hodne libili Castrovilli a Vlahović. Naopak obrana me totalne zklamala.

Já pořád čekám kdy začne Smalling dělat ty kyksy, jak se psalo před sezónou. Zatím super, hotová zeď.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk