14. kolo AS Řím - Cagliari

Středa 23. 12., 20:45
Stadio Olimpico.

Musíme reagovat na ten debakl od Atalanty. Naštěstí v tomhle případě máme trochu delší odmlku, ta dvoudenní pauza byla prostě šílenost.

Nebude Pastore, Zaniolo a hlavně Spinazzola. Je zajímavý, že nikdo v lize nedává tolik branek v prvních poločasech jako my. Ale stejně tak nikdo nedostává tolik branek ve druhých jako my. Trochu bych pošetřil Smallinga a Pedra s Džekem, který minule vypadali, že toho mají dost.

Takže asi López - Mancini, Ibanez, Kumbulla - Karsdorp, Villar, Veretout, Calafiori - Pérez, Mchitarjan - Mayoral.

Daje, tohle musí být tři body! :sala: :Ok:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Proč znovu Mirante a ne Pau?
Proč Cristante na stoperu?
Proč Bruníčko na LWB a ne Calafiori?

ach jo
daje

:eek: :oops: :zed: Přesně. Paulo Paulo, ty se snad nepoučíš. Zvlášť ty první dva posty měly bejt obsazený úplně ale úplně jinak!

Vidím to úplně stejně !!! Nechápu co to zase předvádí ,no snad naše útočná síla bude větší než jejich 4: 2.celkem čekám že budou makat po tom fiasku když je pak chvíli přestávka

teda to byl pas
cristante je jelito, ale takovýhle áčko (pak teda zajebaný) mě vždycky zahřeje na duši

Nevím jak vám mě se to Teda nelíbí když nás zatlačí máme obrovské problémy a nejsme schopní přejít vlastní půlku!!!Na slabší soupeře to stačí a jak přijde kvalita tak jsme v hajzlu.Dzeko a Pedro dolů.Mame více šancí paradoxně ikdyz nehrajeme dobře ale jak píšu slabší soupeř Christanteho chavilim ten nehraje zlé nevím přijde mi divný ten náš styl milión nahrávek zpět když jsme u nich ve vápně to prostě těžce nesu Proč pičo raději nedají centr!!Vedem tak zatím dobrý :)

pedro furt ve stejný neformě
tohle jsou šance, co člověk jako on musí dát. plackou, k tyči

ty vole mancio, to byla bota
to dycky čumim, když tohle vyrobíme
a bum, ani jsem to nedopsal, 1:1
prdele