11.kolo, verona-Roma

Neděle od 18h
Daje Roma
Jak říkal i sám juric, 3 body, jinak jako bychom proti turinu neuhrali nic

Verona vs Roma – probable line-ups​

Verona (4-2-3-1): Montipò; Daniliuc, Coppola, Ghilardi, Bradaric; Duda, Serdar; Suslov, Kastanos, Lazovic; Tengstedt.

Roma (3-4-2-1): Svilar; Mancini, Ndicka, Angelino; Celik, Le Fée, Koné, Zalewski; Dybala, Pellegrini; Dovbyk.

Prosím vás proč ten lenochod, proč proboha. Proč pořád kurva proč. To jen proto že má pásku?

Podle mě juric vůbec neví, jak to postavit
Chce efektivně bránit, protože neumí útočit. a dá tam pelleho, dybalu a dovbyka najednou, ti mu toho dozadu moc nenabehaji.
Respektive ano - Paul dostane ofenzivní úkoly, který zajistěj, že dopředu doběhne s jazykem na vestě a nic kloudnyho nemůže vymyslet.
Hrajeme divnej styl a tohle tomu dává korunu.
No snad se pletu.

Juric je absolutní pica. Omlouvám se, ale tohle snad nemyslí vážně. Pisili Balda a Dybala na lávce?? Aha aha aha ... A Soule? Ten zatím nepředvedl vůbec nic. Paráda. Kua já jsem fakt znechucenej

Polák to udělal výborně 😃 to je borci zase výkon, nevím kdo by musel dojít aby to vyčistil a posadil některé borce, jurič posadil Bryana což je super ale další 3 kteří tam nemají co dělat tam nechává

Juric je absolutní pica. Omlouvám se, ale tohle snad nemyslí vážně. Pisili Balda a Dybala na lávce?? Aha aha aha ... A Soule? Ten zatím nepředvedl vůbec nic. Paráda. Kua já jsem fakt znechucenej
...

Tak jestli tohle nebyl Loket a faul!! Teď nás Var těžce zarezal ale dostát od těchto žebrakundva kousky je umění! Při ztrátě jsme strašně mě ci a v problémech

scr

No to je hnus jako na tohle koukat kádr za 350 milionů eur a hrajou takovou tužku, že by je porazili i naše Teplice