odveta ROMA - AC Milán

Příspěvků
1,430
Stefan neskutečná fyzička v jeho věku. Za mně asi MotM. Tammy to tam na sebe pěkně natahával, vybojoval fauly, podržel čas. Škoda, že to tam neuklidil na 3:0. Milan byl psychicky úplně v háji. Nebýt vyloučení, tak z těch našich brejků bychom je pohřbili. Zeki je ten typ hráče, co ti odehraje dobře zápasy a pak si to na jednom vybere. Dopadlo to dobře. Pochvalu zaslouží všichni včetně trenéra. Leverkusen nám má co oplácet z loňska. Jedou neskutečně. Navíc ten náš los. Mama mia
 
Příspěvků
23,801
Za mě červená jasná, zezadu, bez šance hrát míč a i když ho jen lehce škrtl, tak to červená je.

Jinak ten Mancini? 🙃 Naposled si vybavuju Benatiu, kterej ze stopera dával hodně góly. Druhej gól Lukaku skvěle, že se neválel. Jak to kope Dybala nechápu, ty střely padjí hrozně rychle dolů, to je prostě famózní kopací technika.

Postup super, teď teda Leverkusen, kterej včera zlomil nějakej rekord neproher, takže by bylo fajn tuhle jejich jízdu típnout. :)
Ještě smalling je golovej, respektive obecně pod mourinhnem byly góly tehle hráčů, myslím že i Ibanez něco dal

Červená jsem nejdřív myslel, že se ho ani nedotkl, nakonec jo. Podle mě mohla stavit žlutá, jak u thea na konci, podobný. S tím rozdílem, že jim už by to bylo i jedno, nám to zkazil celej zápas. Ale o to větší to byla včera hustota :D
 
Příspěvků
1,263
Ak Mourinho hovorí že nechápe prečo bol odvolaný tak snáď to včera sledoval.

Parádne zvládnutá tá presilovka AC to som už dlho nevidel takto zvládnuť. Doslova pohoda. Ten DDR podpis predlženia bol naozaj skvelo načasovaný a na trávniku to zvládli ako jeden muž.
Ale klobúk dole pred Štefanom pri Mourinhovi sa udržal v Rime podstate len vďaka tomu že on sám chcel ostať v klube za každú cenu a nie že ho nejako extra chceli a pod DDR patrí ku kľúčovym hráčom.

Mimochodom nechcem širit nejaké nepravdy ale už aj na výsledkoch je 5 miesto označene ako postup do LM.
 

Přílohy

  • Screenshot_20240419-103637.png
    Screenshot_20240419-103637.png
    164.1 KB · Zobrazeno: 4
Příspěvků
2,311
Je vážně otázka na jakou kartu vsadit. Protože to nejde takhle zahrát všechny zápasy na 100%. Jenže problém je, že pokud chceme příští rok LM tak zápasy co nás čekají nejdou vypustit.
 

scr

Příspěvků
1,735
Musej zabrat borci . Konec sezóny čeká je delsi odpocinek a chceme pohar a hlavně porazit ty bratwurst mrdy


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

scr

Příspěvků
1,735



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Příspěvků
3,457
Za mě by měla mít přednost liga. Musíme být do pátýho místa. Pro nás je to prostě existenční záležitost.
 
Top