Finále KL: ROMA - Feyenoord
Moderátoři: klida, Sushi, Skeči
- Francesco Totti AS
- Official Maggica Roma maniac
Re: Finále KL: ROMA - Feyenoord
Dokud nám dá někdo aspoň 30, tak prodat
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
The fans can make you famous.
A contract can make you rich.
The press can make you a superstar.
But only the love can make you a player
- Sushi
- = A S R =
- Kontaktovat uživatele:
phpBB [media]
já nevim, ale podle mě jo. je pravda, že se píše asi míň, než dřív. ale třeba já píšu obecně všude míň, než dřív. rodina, práce, život... znáš to. neni tolik času, kolikrát ani koukat, natožpak to řešit mimo zápasy. ale pravidelně sem chodím, čtu si, co píšou ti zdatnější. a jsem rád, že tu pořád vídám staré tváře, i když třeba sporadicky. nedělám si iluze, že teď po conference by to tu mělo nějak extra ožít. dřív bych si i myslel, že jo, ale v dnešní době je pro lidi jako jsem já (30+) jednodušší sledovat fotbal vzdáleně, na obvyklých webech a tak. a pro mladší lidi (hlavně 15-25) existujou dneska jiný populární kanály. a že dneska Řím něco vyhrál nikoho nezajímá, mimo nás. možná kdybychom hráli roky nějak krásně apod., lidi přilnou, tohle ale není ten typ zázraku. já to beru všema deseti - conference i nás tady. daje.Francesco Totti AS píše: ↑27 kvě 2022, 17:08Popravdě, řídne to tady. Je nás aspoň 10?
lazio merda, porca madonna.
-
SOuhlas se vším a mám to dost podobně...nedávno mi bylo 38 a už dávno to není takovej zápal, co dřív. Nicméně na fórum chodím téměř denně a v tichosti pročítám. reaguju už mnohem míň.Sushi píše: ↑30 kvě 2022, 22:01phpBB [media]
já nevim, ale podle mě jo. je pravda, že se píše asi míň, než dřív. ale třeba já píšu obecně všude míň, než dřív. rodina, práce, život... znáš to. neni tolik času, kolikrát ani koukat, natožpak to řešit mimo zápasy. ale pravidelně sem chodím, čtu si, co píšou ti zdatnější. a jsem rád, že tu pořád vídám staré tváře, i když třeba sporadicky. nedělám si iluze, že teď po conference by to tu mělo nějak extra ožít. dřív bych si i myslel, že jo, ale v dnešní době je pro lidi jako jsem já (30+) jednodušší sledovat fotbal vzdáleně, na obvyklých webech a tak. a pro mladší lidi (hlavně 15-25) existujou dneska jiný populární kanály. a že dneska Řím něco vyhrál nikoho nezajímá, mimo nás. možná kdybychom hráli roky nějak krásně apod., lidi přilnou, tohle ale není ten typ zázraku. já to beru všema deseti - conference i nás tady. daje.Francesco Totti AS píše: ↑27 kvě 2022, 17:08Popravdě, řídne to tady. Je nás aspoň 10?
Každopádně jsem rád, že tenhle web funguje a že si můžu pročítat různý zajímavosti.

- scr
- - asroma.cz -
- Kontaktovat uživatele:
Cetl jsem , že AS dostalo od UEFA komplet za cele účinkování v KL včetně bonusu necelých 20mega ojro , což mi tedy přijde že to pokryto náklady a tím to hasne a je to tedy diametrálně odlišné za prachy v evropské a lize mistru. Nemá někdo nějaké blizsi info i celkove jak je na tom klub finančně po sezone?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forza Roma!!
-
- Bruno Conti Sindaco
Četl jsem před sezónou že KL měla být finančně podobna jako v EL ale asi to je teda o dost míň
- HugoBoss27
- Francesco Totti AS
Super 

The fans can make you famous.