Tak Vás zdraví ten podivnej týpek
Celkom ma prekvapilo, že som stále tretí najaktívnejší prispievateľ tohto fóra, ale ako vidím, nie som jediný, ktorý sa stiahol do ústrania. Predsa len, keď som sem začal chodiť, mal som 13 rokov
Bol som ešte na základnej škole. Teraz mám 30 a ten život sa trošku zmenil, ale ako sa vraví, „Holka ťa opustí, ale AS ti zostane.“
Na Rím som ale nezanevrel, práve naopak, ten vzťah ku klubu a mestu je stále silnejší. Z fóra som vo veľmi úzkom kontakte na dennej báze s dankom, s ktorým sme si to už, aj čo sa týka Ríma, celkom zažili. Naposledy sme boli na derby (Si ce la mette, Mancio Mancio Mancio), predtým na finále v Budapešti :-( Naživo sme videli aj postup cez Leicester do finále EKL. Predtým spoločne aj s Braňom (Tony) vo Viedni no a v Bratislave sme boli tiež, ale tam sme sa videli viacerí. Potom ja aj danko sme boli pár krát v Ríme na fotbale osve (ja na Salernitane ako tam dal Belottak dva góly, a proti AC v prvej MOU sezóne).
Pamätám si aj nejaké tie slovenské zrazy uskutočňované v Machnáči v BA. Zažili sme aj legendárny Utekáč a pri týchto akciách bol s nami spoločne aj Pasta, ktorý pozdvihuje úroveň komunity ako v CZ tak aj na SK
. Tú našu slovenskú komunitu teda celkom udržujeme, ale keďže sme už starí frfloši, dostať sa k nám je prakticky nemožné a radšej si zanadávame na fotbal spoločne pri pive alebo v čete.
Anyway, keďže nie som Pražák a dokážem vyjsť zo svojej ulity (no offense
) tak by som bol kľudne za nejaký veľký zraz, lebo by som Vás aj rád videl, ako tie vaše škaredé ksichty vyzerajú
Najmä sa jedná o ľudí ako sushiovci, klida, 90210, pigi, pique, ritčiii (och, no dobre, aj ty, kolego) atď, s ktorými som sa tu „stretával“ v mojich pubertálnych dobách.
SE I TUOI COLORI SVENTOLO, I BRIVIDI MI VENGONO!