Spinazzola

V narodaku se mi hodne libil, v Atalante taky. Kdyz mu vydrzi zdravi, tak by mel hrat v zakladu.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

jojo, hrál výborně
na to, že není podle mě moc rychlej, technickej, silnej apod., dokáže překvapivě snadno obcházet soupeře a centrovat
je takovej jako lehkej
pořád si myslim, že jeho úspěch je poplatnej stavu dnešního (hlavně italskýho) fotbalu a v době candely, maldiniho, cafú, maicona, ale možná i tonetta by si moc nekopl, ale dneska docela vyčnívá
daje spina

Sushi napsal:
jojo, hrál výborně
na to, že není podle mě moc rychlej, technickej, silnej apod., dokáže překvapivě snadno obcházet soupeře a centrovat
je takovej jako lehkej
pořád si myslim, že jeho úspěch je poplatnej stavu dnešního (hlavně italskýho) fotbalu a v době candely, maldiniho, cafú, maicona, ale možná i tonetta by si moc nekopl, ale dneska docela vyčnívá
daje spina

S tou lehkosti a vicemene vlastne i se vsim souhlasim, ale s Tonettem ne, ten byl tehda fakt znouzectnost a byl spis prumernej, ale nic lepsiho tehda Prade s tim hodne omezenym budgetem nedodal. Spina je precijen o uroven vys a to diky bohu, protoze nas stal sakra hodne.

Zpetne fakt lituju, ze za Tottiho nejlepsich let melo AS problemy udrzet jakyhokoli trochu lepsiho hrace, mohlo se toho ukopat vic.

Nápodobně... Ale max byl dobrej, pokazil mu to paradoxně Spalletti, kterej ho taky trošku udělal, tím, že ho pak stavěl úplně nesmyslně. Na křídlo, myslím, že ojediněle i na pravý.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Tak čtu, že spina je zatím asi třetí v nějaký tabulce nejrychleji běžících na šampionátu... To mě zaskočilo

Za mě nejlepší levej bek, co u nás hrál od dob Riiseho. Maká, lítá, pomalej fakt není, naopak, lajna je jeho. Mám ho rád.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Na mě taky nepůsobí pomale. :) On má tu techniku o dvou kličkách, ale to neznamená, že není technicky vybavenej. SKvěle časuje přešlapovačky a pak jednoduše posouvá balon do rychlosti. Mě baví. :)

Opět výbornej. Neví někdo, kolik včera naběhal kilometrů? To bylo neuvěřitelný, jak tam lítal.

V tuhle chvíli nejrychlejší hráč na EURU s rychlostí 33,8 km/h.
Druhe Daniel James s 33,5 a třetí Sterling s 33,1.
Čtvrtej je Patrik Schick s 32,4, což bych teda do něj vůbec neřekl. :)

Tak Ronaldo se proti Madarum moc nerozbehl
Ale věřím tomu, že je tak posedlej vsema rekordama, že to překoná. I kdyby měl valit na vlastní bránu

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk