Roma - Leverkusen

1. Semifinále

11.5. - 21:00 hod. - mám narozky, tak to bude dárek pro mě. Dík Mou

ROMA (3-5-2): Rui Patricio; Mancini, Cristante, Ibanez; Zalewski, Bove, Matic, Pellegrini, Spinazzola; Belotti; Abraham.
BAYER LEVERKUSEN (3-5-2): Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Andrich, Bakker; Diaby, Adli, Wirtz.

Blaženo, teď jdeee o všechno... Já jsem teda zvědav na to, jak si Frimpong bude rychlostně mazat celou naší levou stranu na chleba. A když k tomu připočtu to, že se tam nachomýtne nevyspytatelný Roger, tak mám z toho osypky. Tohle by chtělo postřežit, protože spousta akcí Leverkusenu jde právě tudy. Hodně nezvládají obranu při brejku, což je škoda, protože v těhlech situacích si to radši pinkneme zpátky a nebo tam není nikdo, kdo by to mohl hrát. Hložek umí dávat áčka, umí zakončit a hlavně i když třeba není vidět, tak si to místo ve vápně najít umí, na to taky pozor. Zeki není k dispozici nebo proč tam zas cpe Zaleho? Vidím to na usmolený a smutný 1:1.

1:0 doma, 0:0 u nich, pojď. Nicméně skutečnost je taková, že Leverkusen hodně útočí a moc nebrání, góly asi padat budou.

ROMA (3-5-2): Rui Patricio; Mancini, Cristante, Ibanez; Celik, Bove, Matic, Pellegrini, Spinazzola; Belotti, Abraham.

Daje!

Do háje. Ani Dybala, ani Wijnaldum, ani Smalling, ani Shaarawy, ani Karsdorp, ani Llorente, ani Kumbulla. Já ani nevím, jestli se chci dívat. To je kolaps. LEGOLAND po nukleárním útoku na Dánsko. Sezóna se během tří týdnů rozsypala na padrť.

Můžem jen překvapit.
Daje.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Věřím že dají do toho vše 💪💪💪 a Fans je poblazni.Konecne by mohli útočníci dát po gólu

Co chceš bez klíčových hráčů, no. Ta kvalita tam není. Začínám mít pocit, že když budeme hrát 3-7-0 tak udělame lip. Kohout s Tamym jsou zbyteční.