Ředitel by měl být příští týden...
Btw já furt nechápu proč by Juve prodávalo Chiesu
Ředitel by měl být příští týden...
Jojo, kde jsou ty časy, když tam psal články Sushifotbalportal.cz je za mě největší žumpa. Tam je dodneška článek z minulýho léta o Gabi Veigovi, jak přestoupil do Neapole, přitom šel do Saudský Arábie. Chytají se každýho hovna, který vyblije někdo někde.
Zni to dobre …pockame na realituMajitelé Říma Dan a Ryan Friedkinovi už společně s Danielem De Rossim plánují letní trh.
Američtí podnikatelé čekají na oznámení dlouhodobého podpisu smlouvy s De Rossim a také na jmenování nového sportovního ředitele klubu - hovoří se o Florentu Ghisolfim z Nice.
Dnešní vydání deníku Il Tempo mezitím uvádí, že i přes možnou ztrátu dalšího postupu do Ligy mistrů se Římané příliš neobávají důsledků letošních pravidel finančního fair play.
Zdá se, že klub uklidňuje, že letos nebude FFP tak přísná jako v roce 2023, pokud jde o požadované příjmy, které je třeba generovat, i termíny, které je třeba dodržet.
Důležitější je, že noviny tvrdí, že majitelé Friedkinovi dali jasně najevo, že hodlají vynaložit značné finanční úsilí na restrukturalizaci kádru Říma a investovat do přestupů.
V závěru článku se píše, že Řím čeká v létě výrazná přestavba a klub hodlá snížit mzdové náklady.
Tak to jsem zvědavej...tohle je plný optimismu, ale moc dobře víme, že pak realita bejvá jinak.Majitelé Říma Dan a Ryan Friedkinovi už společně s Danielem De Rossim plánují letní trh.
Američtí podnikatelé čekají na oznámení dlouhodobého podpisu smlouvy s De Rossim a také na jmenování nového sportovního ředitele klubu - hovoří se o Florentu Ghisolfim z Nice.
Dnešní vydání deníku Il Tempo mezitím uvádí, že i přes možnou ztrátu dalšího postupu do Ligy mistrů se Římané příliš neobávají důsledků letošních pravidel finančního fair play.
Zdá se, že klub uklidňuje, že letos nebude FFP tak přísná jako v roce 2023, pokud jde o požadované příjmy, které je třeba generovat, i termíny, které je třeba dodržet.
Důležitější je, že noviny tvrdí, že majitelé Friedkinovi dali jasně najevo, že hodlají vynaložit značné finanční úsilí na restrukturalizaci kádru Říma a investovat do přestupů.
V závěru článku se píše, že Řím čeká v létě výrazná přestavba a klub hodlá snížit mzdové náklady.
To by sis přál?Dybala,Lukaku,Smalling,Spina,,Zelewski pryc
Sent from my iPhone using Tapatalk
To by sis přál?
Nebo si to myslíš?
Nebo jsi to někde četl?
To jsou tři rozdílné věci...
Jo. Lukaku půjde určitě a myslím, že i ten Karsdorp. Smalling a Spina asi taky, i když osobně bych si je oba ještě nechal. Zale nevím, ale mně osobně se bůhvíjak nelíbí. A pak je tu Dybala, kde si neodvažuju cokoli předpovídat. Když je zdravej, je jednoznačně nad každým jedním ze všech. Jenže to když nastává bohužel trestuhodně málo.Myslim si to. Karsdorp také půjde
Sent from my iPhone using Tapatalk