Justin Kluivert
Abaddon Příspěvků 2,213 16 Srp 2018 #3 scr napsal: Budoucí top prodej AS Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Tady souhlasím a věřím tomu taky.
scr napsal: Budoucí top prodej AS Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Tady souhlasím a věřím tomu taky.
HugoBoss27 Příspěvků 2,760 7 Dub 2021 #4 RB Lipsko si před sezónou z AS Řím vypůjčilo Justina Kluiverta, jenž by rád v Sasku zůstal i nadále. "Ano, chci zůstat. Cítím se tady dobře," řekl Kluivert, na kterého má německý celek opci ve výši 10 až 13 milionů eur. (kicker.de)
RB Lipsko si před sezónou z AS Řím vypůjčilo Justina Kluiverta, jenž by rád v Sasku zůstal i nadále. "Ano, chci zůstat. Cítím se tady dobře," řekl Kluivert, na kterého má německý celek opci ve výši 10 až 13 milionů eur. (kicker.de)
K klida Příspěvků 14,022 8 Dub 2021 #6 Tony napsal: Len si ho nechajte. Click to expand... já si myslim, že se vrátí
Francesco Totti AS Příspěvků 5,835 8 Dub 2021 #7 klida napsal: Tony napsal: Len si ho nechajte. Click to expand... já si myslim, že se vrátí Click to expand... Stejně jako Under... Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
klida napsal: Tony napsal: Len si ho nechajte. Click to expand... já si myslim, že se vrátí Click to expand... Stejně jako Under... Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk