EL: 1. kolo - Ludogorec - ROMA

Tak já to vemu.

Dneska od 18:45, Ludogorec Arena v Razgradu
V televizi to pokud vím nedávají.

Abysme po tom Udinese nedopadli jako s Bodo. Potřebujeme vzpruhu, maximální soustředění a to je něco, co Mou v poslední době deklaroval.

Určitě to bude chtít novou krev.

Za mě: Svilar - Mancini, Smalling, Ibañez - Celik, Camara, Cristante, Zalewski - Pellegrini, Dybala - Belotti

A v průběhu utkání Šomurodov, Tripi, Bove.

Daje!

Novou krev určitě. Ona se nám taky rozšířila marodka. Abraham v prdeli rameno a Ricky snad koleno? A ano, ani na jednom sportovním kanálu co si platím, to nikde nedávají :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tři turisté ve středu zálohy 🤦 přiznám se že jsem nasrany že to nezmění a nedá tam někoho kdo bude běhat i tak věřím ve výhru 💪

pasta napsal:
Tři turisté ve středu zálohy 🤦 přiznám se že jsem nasrany že to nezmění a nedá tam někoho kdo bude běhat i tak věřím ve výhru 💪

Presne tak. Bove nebo Camara tam jednoznacne meli byt.

To je úplně o ničem fotbal opět!!! včera jsem sledoval Neapol to vůbec nejde porovnat co teď sleduju, my proti Bulharum nemáme ani střelu, chce hrát jen Dybala jinak bez chuti a pohybu

Mě mrzí, že takhle ždíme Dybalu. Nechal bych ho odpočívat.

Náš tříčlenej střed zálohy je děsivej, už ani Pelle neběhá. To bude zajímavý.

Mě přijde, že hrajeme spíš nějaký nechutný 5-3-2. Ty kraje jsou žalostný. Pellegrini by měl vyplňovat ten prostor mezi Cristantem - Matičem a Dybalou - Belottim. Ale on zbytečně zahušťuje prostor tam i tam, ale ne tam, kde by měl. Jestli se mu nechce běhat, tak dolu s nim. Takhle si pro ty balony musí zas chodit Dybala a máme tady tak vpředu opět ten impotentní trojúhelník, který "funguje" jen se Zaniolem. Fotbalově strašná nuda.

Dost jsem vytočený že je ani nevystrida vždyť takový trenér musí vidět že zápas co zápas hrajeme bez středu zálohy