Čtvrtfinále EL: Feyenoord - ROMA

Za remizu bych byl moc rad, ale spis to vidim tak na 3:1, ten jejich utok je velmi kvalitni.

A rad bych videl v zakladu Llorenteho, misto Ibaneze.

Los bol veľkorysý. Veľká šanca na finále.
Obávať sa toho že niekto bude nabaženy vrátiť tu prehru z finále KL sa naozaj netreba báť vo Feyenorde v podstate neostal kameň na kameni a na trávniku bude pravdepodobne iba ich kapitán ktorý zažil aj to finále všetko sú to nový mladý hráči

Mourek to ubetonuje 😁😁😁 zítra budeme hrozit jen z nějaké standardky.Pocitam kouskovani i ležení našich hráčů proto ani nebudu nadávat pokud teda nedostaneme nálož, remíza by byla skvělá.Jak to postaví bůh ví 🤣 ale můj tip že posetri Dybalu

Píšou tohle tak uvidíme 💪💪💪
FEYENOORD (4-3-3):
Bijlow; Pedersen, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kokcu; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.
ROMA (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Dybala, Pellegrini; Abraham

Mě se celkem líbil vzadu Llorente. Vyhrává souboje, mám z něj takový klidnější dojem, než trnout, co tam zas napáchá Roger. Co nechci, tak hrát ten beton s tím, že Feyenordu to tam někdy v 75 minutě padne a my to zas budem dohánět se dvěma vzadu a budem plonkový. Z naší strany to bude zas silný antifotbal hádám. Daje

Llorenteho bych hral taky, klidnejsi nez Ibanez, nedela takovy chyby, ma lepsi rozehravku. U Ibaneze je to jeden snovej zapas a jeden hruzostrasnej.

Gol urcite dostanem, ty jejich ofenzivni hraci, zejmena Gimenez, Danilo nebo Kokcu s Idrissim hrajou vyborne. A neni nahoda, ze vedou ligu s takovym naskokem na Ajax. Slabinu vidim v obrane a zejmena v nahradnim brankari, Bijlow je zranenej.

Gol ze standardky a beton s vysledkem 1:1 by bylo super.

Daje!!!!

Že se na to nebude dát dívat (pokud teda nedostanem rychle gól), je jisté. Věřím v plichtu a je klidně možné, že ukopem 0:0. Fotbalu prospěje, když dá Feyenoord gól, tak si musíme vybrat, co chcem víc. :D

scr

Já dal 2ku verim ve vyhru. Holandani na nás neumí

Sent from my iPhone using Tapatalk

ROMA (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Dybala, Pellegrini; Abraham.

Misto Ibaneze Llorente, misto Cristanteho Wijnaldum a misto Pellegriniho El Shaarawy. Tahle sestava se mi nelibi.