3. kolo, ROMA-betis

Snad nějaká změna v sestavě hlavně ve středu zálohy,Betis bude běhavé mužstvo tak je třeba zabrat

pasta napsal:
Snad nějaká změna v sestavě hlavně ve středu zálohy,Betis bude běhavé mužstvo tak je třeba zabrat

kamara to oběhá
forrest gump

Dal bych to:

Patrício - Mancini, Smalling, Ibanez - Celik, Matić, Camara, Zalewski - Dybala, Zaniolo - Belotti

Daje!

Absence Pelleho dává IMHO razítko na osvědčenou nasíračku Cristante-Matič. Nezbývá než doufat, že to trident vepředu ukope navzdory jim.

Daje

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Probable line-ups for Roma vs Real Betis

Roma (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Celik, Cristante, Matic, Zalewski; Dybala, Zaniolo; Belotti.

Real Betis (4-2-3-1): Bravo; Aitor Ruibal; Luiz Felipe, Victor Ruiz, Miranda; Guido Rodriguez, Guardado; Rodri, Fekir, Joaquin; Willian José.

No uvidíme až jaká bude oficiální sestava každopádně je 10 zápas v řadě vyprodaný a bude 61 tisíc lidí, mimochodem teď jsme 11 v Evropě v průměru na zápas 💪💪💪a ještě jedna věc neměli by jsme mít větší kapacitu než 61 tisíc lidí??? Chápu že snižují kapacitu v každém zápase ale zdá se mi to celkem málo

Místo Belotaka je Abraham v útoku což mě celkem mrzí, že nevyměnil střed zálohy to se z něho dalo čekat bohužel :roll:
No pojďme do nich :sala:

Zeki Celik po 3 minutách zranění a podle mě to nebude na týden. Karsdorp co? Zraněn do listopadu. Přejem krásný večer.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Zeki Celik po 3 minutách zranění a podle mě to nebude na týden. Karsdorp co? Zraněn do listopadu. Přejem krásný večer.

Presne, tak zbyvaj jen Zalewski, Spinazzola a nedejboze Vina. Chudak Spina, dneska by mu klid prospel po tom, jak vycerpane vypadal po Interu. Treba Mou vytahne nekoho z Primavery, aspon na konec zapasu.

Střed, střed, střed tam prostě máme obrovský problém jak do obrany tak do útoku.Nejhorsi že ho zranil spoluhráč :!: Ale snad Celik bude brzo fit

Fantastická hra Betisu na vápně. To byla otázka času kdy ta středa z dálky padne do kasy.

Budu se opakovat střed zálohy neexistuje kolik už měli střel kolem vápna!!!!a pořád je tam bude dávat spolu každý zápas ach jo

Škoda, že jsme to hned pustili. A ještě větší škoda, že to nespadlo Zaniolovi. Vnitřní břevno, chyběl možná cenťák.