Přestupní termín: zima 2018
Moderátoři: Sushi, Skeči, klida
- Tony
- Official Maggica Roma maniac
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přestupní termín: zima 2018
Emerson - dva goly, raz zlomene koleno. Tristvrte dobrej sezony. 29M +++
Diki a serus.
Mohla by sa popritom uz trochu zneistit pozicia sucasneho trenera.
Diki a serus.
Mohla by sa popritom uz trochu zneistit pozicia sucasneho trenera.
If the temperament is not there then it means you are not ready- F. Totti
Je pravda, že lev je silnejší ako vlk. Lenže žiadny vlk nehrá v cirkuse!
Zlatan Ibrahimović: "Braniči su igrači koji ne znaju igrati nogomet."

Je pravda, že lev je silnejší ako vlk. Lenže žiadny vlk nehrá v cirkuse!
Zlatan Ibrahimović: "Braniči su igrači koji ne znaju igrati nogomet."

- PsYchr
- Kontaktovat uživatele:
takže tady obhajuješ Monchiho, kterýmu se povedl vlastně jen Kolarov a kterej nás dostal do situace, ze který se zas budem dostávat dalších několik sezon...
připomíná mi to Baldiniho, jehož bordel pak uklízel 3 roky Saba, bez jehož práce by Monchi nemoh koupit ani toho (pod)průměrnýho Gonalonse a na kterýho se tu nadávalo při kazdý příležitosti
připomíná mi to Baldiniho, jehož bordel pak uklízel 3 roky Saba, bez jehož práce by Monchi nemoh koupit ani toho (pod)průměrnýho Gonalonse a na kterýho se tu nadávalo při kazdý příležitosti
Sranda musí bejt, i kdyby Zdendu věšeli 

Este dodam, ze Kolarov bol jednak prevereny fotbalisa a jednak sa chcel velmi vratit do Rima. Pellegrini bol zas opcny buyback, bez akejkolvek pridanej hodnoty zo strany DS.
Ostatni ludia vysli z iniciativy dvojice Monchi Di Francesco a vsetci bez vynimky stoja za totalne hovno. U chudaka Patrika to este sperkuje ta brutalna cena.
Ja si teda pracu cloveka, ktory prichadzal s povestou konstruktera vitaznych timov, predstavujem z lahka inak.
K tej osuchanej fraze s FFP poviem uz len tolko, ze kazdemu idiotovi, ktory dokaze aspon precitat svoju vlastnu vyplatnu pasku, musi byt jasne, ze ta udajna nutnost v kuse niekoho predavat, uz nevychadza ani matematicky. Rim zverejnuje financne spravy. V poslednej sa, mimo ine, pise o navyseni net kapitalu o tusim 108 milionov EUR za ucelom stabilizovat net revenue.
To ze ma Baldissoni gule na to, postavit sa pred novinarov a znova vygrcat tu istu znasku nekonkretnych, nic nehovoriacich vyplodov PR oddelenia, je pochopitelne. Je od toho plateny.
Ostatni ludia vysli z iniciativy dvojice Monchi Di Francesco a vsetci bez vynimky stoja za totalne hovno. U chudaka Patrika to este sperkuje ta brutalna cena.
Ja si teda pracu cloveka, ktory prichadzal s povestou konstruktera vitaznych timov, predstavujem z lahka inak.
K tej osuchanej fraze s FFP poviem uz len tolko, ze kazdemu idiotovi, ktory dokaze aspon precitat svoju vlastnu vyplatnu pasku, musi byt jasne, ze ta udajna nutnost v kuse niekoho predavat, uz nevychadza ani matematicky. Rim zverejnuje financne spravy. V poslednej sa, mimo ine, pise o navyseni net kapitalu o tusim 108 milionov EUR za ucelom stabilizovat net revenue.
To ze ma Baldissoni gule na to, postavit sa pred novinarov a znova vygrcat tu istu znasku nekonkretnych, nic nehovoriacich vyplodov PR oddelenia, je pochopitelne. Je od toho plateny.
- IL PRINCIPINO (Richie)
Z toho ovšem vyplývá, aniž bych chtěl Monchiho hájit, protože - ač připouštím jistou dávku smůly s Karsdorpem a Schickem - jsem na něho za letní mercato nasranej úplně stejně, že za ony prodeje nemůže Monchi, nýbrž PRÁVĚ James Pallotta.danko10 píše:K tej osuchanej fraze s FFP poviem uz len tolko, ze kazdemu idiotovi, ktory dokaze aspon precitat svoju vlastnu vyplatnu pasku, musi byt jasne, ze ta udajna nutnost v kuse niekoho predavat, uz nevychadza ani matematicky. Rim zverejnuje financne spravy. V poslednej sa, mimo ine, pise o navyseni net kapitalu o tusim 108 milionov EUR za ucelom stabilizovat net revenue.
FORZA AS ROMA E MAX BIAGGI - CAMPION DEL MONDO SUPERBIKE 2010 E 2012 (41 ANNI) - CIAO MAX... GRAZIE PER LA CARRIERA STRAORDINARIA
Tak ono tvrdit, ze vsetky problemy Rima pramenia z osoby DS som ani nechcel.
Moreno za 5 mega do Spanel, na jeho misto se vraci Capradossi. Jsem rad za mladyho odchovance, kterej se vraci, ale nedostane asi moc prostoru.
To je úplná pravda. Len by som dodal že pred tou sezónou prišli hráči za 3,5 milióna.IL PRINCIPINO (Richie) píše:Krom toho jsme se Sushim teď na FB pobavili na sezónou 2010, kde Stefano Okaka Chuka rozhodoval domácí zápas se Sienou (2:1) a po ramenech ho tam plácal megatalent Adrian Pit. V základu Marco Motta a na lávce pro jistotu připravení i Cassettao s pakoněm Cicinhem. Na stejnej post, samozřejmě.Matteo Brighi na levým KŘÍDLE a srdcař Taddei střídanej právě Pitem. A toto, prosím, hrálo s Ranierim o titul, jak Sushi připomněl. To je na tom to nejsmutnější.
Posledné dve mercata prišli hráči za 100+.
Stále to ma ale aj pozitívnu stránku lebo je jasne že ten potenciál na zlepšenie tu je ale musia odisť neschopný a nezodpovedný ľudia alebo musí prísť niekto kto bude jasnou autoritou a nastaví hranice aby si nemohli zamestnanci bezstarostne sedieť na teplých stoličkách aj keď ich výsledky stoja za hovno.
Ja sa už len teším nato ako si títo pani čo vyhadzujú a dovoľujú vyhadzovať peniaze nájdu obeť v podobe Di Francesca ( ktorý tiež odvádza priemernú robotu ale neni sam ) vyhodia ho a oni si bez problémov pôjdu do ďalšej sezóny ako keby nič neposrali.

Takze sme este stihli strelit aj Morena. V kombinacii s faktom, ze ten Silva dosiel jednonohy sa nam zrazu ponukaju rozne nepekne scenare, napriklad v pripade, ze sa Kolarov zrani a jeden zo stoperov vykartuje.
mne by toto prestupove obdobie nevadilo, nebyt debaklu s Dzekom (a trochu aj s Nainggolanom).
zarobilo sa 26 (plus 9) mega za dvoch hracov, ktory doposial v tejto sezone vobec nehrali, pricom nas do konca sezony caka o dost menej zapasov, kedze sezona je uz vyraznejsie v druhej polovici.
Moreno naviac podla mna chcel odist a hrat, kedze v lete su MS.
Kolarov ma 32 rokov a minimalne dalsiu sezonu-dve moze byt v zaklade. nase najlepsie skusenosti s postom laveho beka su Candela, Tonetto a Balzaretti... Kolarov je podobny typ a mohol by na nich nadviazat.
sezonu nam kazia Sik s Defrelom a Dzingizom, treti z nich sa trosku dviha a snad sa chyti, aj ked Sampdoria doma mala byt jeho zapas...
klucove bude, aky vplyv bude mat zimne prestupove obdobie na vykony Edina a Radju vo zvysku sezony.
v poslednom zapase boli obaja strasni!
zarobilo sa 26 (plus 9) mega za dvoch hracov, ktory doposial v tejto sezone vobec nehrali, pricom nas do konca sezony caka o dost menej zapasov, kedze sezona je uz vyraznejsie v druhej polovici.
Moreno naviac podla mna chcel odist a hrat, kedze v lete su MS.
Kolarov ma 32 rokov a minimalne dalsiu sezonu-dve moze byt v zaklade. nase najlepsie skusenosti s postom laveho beka su Candela, Tonetto a Balzaretti... Kolarov je podobny typ a mohol by na nich nadviazat.
sezonu nam kazia Sik s Defrelom a Dzingizom, treti z nich sa trosku dviha a snad sa chyti, aj ked Sampdoria doma mala byt jeho zapas...
klucove bude, aky vplyv bude mat zimne prestupove obdobie na vykony Edina a Radju vo zvysku sezony.
v poslednom zapase boli obaja strasni!
"Mal perfektnú korčuliarsku techniku, to myslenie, periférne videnie, prakticky jak keby som videl sám seba..." - Igor Liba o Waynovi Gretzkom
Ty dva prodeje jsou proste rozumne, at chces nebo ne.
Turek mi prijde jako Iturbe. On strasne v hlave chce, ale nohy proste delaji neco jineho
Turek mi prijde jako Iturbe. On strasne v hlave chce, ale nohy proste delaji neco jineho

Un amore, una leggenda, un nome...
♣ Včera, dnes, zítra...vždy s Vámi ♣
♣ Včera, dnes, zítra...vždy s Vámi ♣
Myslim, ze prave probehle mercato nejlepe vyjadruje nasledujici video od 00:50 do konce v 01:27 :
Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=LK1CFIWFLQI
- IL PRINCIPINO (Richie)
Právě proběhlé mercato neznamenalo vůbec nic. Na víc prostě nebyly prachy. A je jedno, jestli za to mohou důvody, co zmiňuje Baldissoni nebo na to James prostě ty prachy dát nechce. Prostě nebyly, takže nejsou ani posily. Nedá se nic dělat. Z hovna bič neupletete.
FORZA AS ROMA E MAX BIAGGI - CAMPION DEL MONDO SUPERBIKE 2010 E 2012 (41 ANNI) - CIAO MAX... GRAZIE PER LA CARRIERA STRAORDINARIA
- Francesco Totti AS
v létě se má vrátit Tony Sanabria
The fans can make you famous.
A contract can make you rich.
The press can make you a superstar.
But only the love can make you a player
A contract can make you rich.
The press can make you a superstar.
But only the love can make you a player
- Sushi
- = A S R =
- Kontaktovat uživatele:
Vážení, dne 8.2.2018 od cca 22:00 hodin bude na fóru probíhat pokus o update současné verze na novější, fórum tedy bude po nezbytnou dobu nedostupné.
Když říkám pokus, věc se má tak, že Skeči si věc nastudoval a pokusí se ji uvést do praxe. Jak víte, děláme to tu trošku na koleni a svépomocí. V případě neúspěchu to zkusíme jindy
Díky Skečimu za věnovaný čas a Vám díky za pochopení.
Forza Roma
Když říkám pokus, věc se má tak, že Skeči si věc nastudoval a pokusí se ji uvést do praxe. Jak víte, děláme to tu trošku na koleni a svépomocí. V případě neúspěchu to zkusíme jindy

Díky Skečimu za věnovaný čas a Vám díky za pochopení.
Forza Roma
lazio merda, porca madonna.