Příspěvek
od Sushi » 29 čer 2018, 17:08
já bych mu to dal
zaprvý si myslim, že v hierarchii týmu je někde, kde si "to" zaslouží
když říkám "to", mám tím na mysli, že nevím, kolik to má být, ale že je jeden z těch "top" článků
to, že jeho výkonnost není vždycky stoprocentní, se podle mě dá stle podřadit skutečnosti, že se vrátil s jazykem na vestě po dvou zraněních a hrál víc, než by bývalo bylo zdrávo, protože za něj nebyla schopná náhrada
de facto se stal hráčem základní sestavy navzdory situaci, ve který se jím stát ani neměl
navíc před zraněním hrál výborně (a např. s kevinem byl novej kontrakt podepsanej tuším dokonce v době zranění, neříkám, že je to povinnost, ale klub se prostě chová k hráčům takle lidsky a beru to jako fakt) a celkově doposud bral míň peněz (zprvu směšně málo, pak jen málo), než by bejval měl
když čtu, že jedinou jeho devizou je univerzálnost, tak nemůžu souhlasit, protože jestli se s ním v sestavě míchá a rotuje, je to proto, že je to potřeba
souhlasím tedy s tím, že všestrannost je jeho silnou stránkou, ale pokud bychom chtěli, aby prokázal jiné, musel by pro to mít trošku podmínky
v minulosti odehrál dobrý zápasy i na jinejch postech, ale už tam znovu nenastoupil
bylo by hloupý říkat, že hraje toho beka dokonale, někdy tam má slušnej vítr, na druhou stranu dopředu uhraje kvantum věcí a možná se mýlím, ale zdá se mi, že nejlepší zápasy hraje ve velkejch zápasech (i když i dělá chyby, viz. tuším hrubka s juvehnusem, jestli se nepletu)
cílem vedení by mělo být tým posilovat nebo držet na stejný úrovni a za tím účelem vyložit "adekvátní" náklady, v případě floreho by jeho odchod znamenal pro tým oslabení a nahradit ho by vyžadovalo prostředky, který by převyšovaly rozdíl mezi jeho a klubovou představou o výši jeho mzdy
souhlasím s tím, že v letošním roce to nebyl přesně ten skromnej a tichej florenzi, na kterýho jsme byli zvyklí, začal pindat a divit se, možná mu trošku vlezla do hlavy občasná kapitánská páska nebo zmiňovaná hierarchie v týmu a jeho postavení v ní, ale je na trenérovi, aby se s takovejma prkotinama vypořádal, řešení takovch maličkostí nemůže být prodat hráče/nepřizpůsobit mu peníze, který chce
pozice krajního beka je v Římě komplikovaná:
nalevo jsme měli při příchodu američanů johna arneho, kterýho bohužel nahradily chiméry tria sabatini baldini luigi enrico ztělesněný josém @ngelem, potom jsme mysleli, že se zachráníme balzarettim, ale ten se zranil v době, kdy začal trošku hrát a už se nevrátil, potom to byl návrat k takový jako průběžný komedii, kterou tak na půl sezony zvednul kupodivu palmieri, a tak jsme ho spěšně prodali. naštěstí teď kolarov je hráč nějaký úrovně a snad mu to pár sezón ještě vydrží. je to náš nejlepší levej bek od doby maxe tonetta (!)
napravo to j to samý v bledě modrým, po panuccim tam podle mě byl nejlepší cassetti, cicinho byl mrtvola, potom (určitě na něoho zapomenu) tam byl jediným pozitivem maicon v první sezóně, když jsme si mysleli, že to vyřešíme velkou investicí, přišel brunetto a opět, jako po několik let, zacpáváme díru florenzim (když chudák karsdorp chytil v Římě alergii s holandským genem, kterou zatím chytili všichni holanďani - kevin si opakoaně urval nohu, stekelenburg přišel už hluchej a odešel snad i slepej a karsdorp nechal nohu v amstru v duty free).
takže říct, že koupíme pořádnýho pravýho beka, zní fajn, ale hůř se to dělá
a přijít ještě o florenziho by mohlo být nepříliš prozíravé
lazio merda, porca madonna.