Přestupní termín: leto 2018
Moderátoři: Sushi, Skeči, klida
- IL PRINCIPINO (Richie)
- Official Maggica Roma maniac
Re: Přestupní termín: leto 2018
dokonalost, pasto
hurá pro dres!

hurá pro dres!

FORZA AS ROMA E MAX BIAGGI - CAMPION DEL MONDO SUPERBIKE 2010 E 2012 (41 ANNI) - CIAO MAX... GRAZIE PER LA CARRIERA STRAORDINARIA
Konečne kurva dobré správy!pasta píše: ↑26 čer 2018, 16:50Trochu to tu odlehčim možná i pobavím skupinuže přijde Pastore má pro mě skvělou zprávu, když koupím jeho dres a přidám K tak mám dres dělaný akorát pro mou maličkost
bo mé příjmení je Pastorek
navíc má číslo 27 mé oblíbené
co vám budu povídat narodil jsem se 27.7
takže já už jednou nohou kopu za AS doufám že ten kluk bude kopat oběma
![]()
vítej v Římě
![]()
![]()
![]()

- scr
- - asroma.cz -
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě pozitivní zprava. Radja co mohl Římu dal. Pokles formy, problémové chování, kdyby dostal nominaci na MS urco by zůstal a tu hrubku proti Live mu neodpustim. Pro mě dobrej obchod. Pastore bude lepsi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forza Roma!!
pasta píše: ↑26 čer 2018, 16:50Trochu to tu odlehčim možná i pobavím skupinuže přijde Pastore má pro mě skvělou zprávu, když koupím jeho dres a přidám K tak mám dres dělaný akorát pro mou maličkost
bo mé příjmení je Pastorek
navíc má číslo 27 mé oblíbené
co vám budu povídat narodil jsem se 27.7
takže já už jednou nohou kopu za AS doufám že ten kluk bude kopat oběma
![]()
vítej v Římě
![]()
![]()
![]()

-
- V jednání
Velmi som zvedavy na novu sezonu a co sa do konca mercata este udeje....zatial jedine pozitivum pre mna je, ze budeme mat sirsi kader, ale ako sa ukazu nove posily je otazne a kolko prilezitosti dostane Coric so Zaniolom bude tiez zaujimave....
Daje Roma! 

Ja osobne vnímam predaj radju velmi negatívne, som z toho smutný.... Bol to jeden z mala srdciarov, ktori za posledne roky v as hrali, bojovník, jeden z najlepších zaloznikov akých som videl hrať..ako poznamenal jeden moj známy na adresu Pastoreho: welcome in 2013....tolko za mna
Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku
Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku
Ze Ziyecha bych byl nadšenej, u Pastoreho nevím. Nebyl na tom s formou teď moc dobře, i když je pravda, že umí v pohodě zahrát i mezzallu. Hrál to v Palermu chvíli a v PSG rovněž. V tom problém nevidím.
Radjou jsme ztratili bojovníka a osobnost na hřišti i mimo něj. Zase tak by mě to nebolelo, kdyby nešel v rámci Itálie (a ještě do Interu!).
I když asi chápu ty důvody, o kterých se obecně píše.
Z posil se nejvíc těším na Kluiverta, Cristanteho a právě Pastoreho.
Radjou jsme ztratili bojovníka a osobnost na hřišti i mimo něj. Zase tak by mě to nebolelo, kdyby nešel v rámci Itálie (a ještě do Interu!).
I když asi chápu ty důvody, o kterých se obecně píše.
Z posil se nejvíc těším na Kluiverta, Cristanteho a právě Pastoreho.
- Tony
- Kontaktovat uživatele:
Plusom môže byť, že všetky zmeny sa udiali dostatočne včas pred začiatkom sezóny.
If the temperament is not there then it means you are not ready- F. Totti
Je pravda, že lev je silnejší ako vlk. Lenže žiadny vlk nehrá v cirkuse!
Zlatan Ibrahimović: "Braniči su igrači koji ne znaju igrati nogomet."
- IL PRINCIPINO (Richie)
Ještě se píše o Berardim, což by mohlo být fajn... klesl na ceně, fotbal umí a Di Francesco byl jeho mentorem a "vynálezcem"... kdy jindy, když ne teď? a prodat Gregoára někam daleko
no... a pak bych si představoval, že v případě Jesusova odchodu přijde slušná posila na stopera... A uvidíme, jak Gerson.
Plus teda věřím, že odejde Diego a ne Faraon, ale o tom už jsme tu psali.
pokud předpokládáme, že se podaří udržet Alissona a za Manolase těch 36-38 výkupky nikdo nedá, mohlo by to vypadat nějak takhle...
Alisson (Mirante)
Karsdorp (Flore) - Manolas (Bianda/posila) - Fazio (Jesus/posila) - Kolarov (Santon)
De Rossi (Strootman/Pellegrini/Gerson) - Strootman/Pellegrini (Gerson)
Pastore (Zaniolo/Coric)
Ünder (Berardi?/Defrel?) - Džeko (Schick) - El Shaarawy/Kluivert (Perotti?)
no... a pak bych si představoval, že v případě Jesusova odchodu přijde slušná posila na stopera... A uvidíme, jak Gerson.
Plus teda věřím, že odejde Diego a ne Faraon, ale o tom už jsme tu psali.
pokud předpokládáme, že se podaří udržet Alissona a za Manolase těch 36-38 výkupky nikdo nedá, mohlo by to vypadat nějak takhle...
Alisson (Mirante)
Karsdorp (Flore) - Manolas (Bianda/posila) - Fazio (Jesus/posila) - Kolarov (Santon)
De Rossi (Strootman/Pellegrini/Gerson) - Strootman/Pellegrini (Gerson)
Pastore (Zaniolo/Coric)
Ünder (Berardi?/Defrel?) - Džeko (Schick) - El Shaarawy/Kluivert (Perotti?)
FORZA AS ROMA E MAX BIAGGI - CAMPION DEL MONDO SUPERBIKE 2010 E 2012 (41 ANNI) - CIAO MAX... GRAZIE PER LA CARRIERA STRAORDINARIA
- IL PRINCIPINO (Richie)
Ivči? Asi mám krátký vedení, ale pokud je to Max, tak na něho jsem skutečně zapomněl. Bruníčka jsem opomněl záměrně, sic odmítil Turín, snad ho pustíme doté Brazílie nebo kamkoli jinam.
Capradossiho s Antonuccim jsem nepočítal.

- Tony
- Kontaktovat uživatele:
Ani ja tomu Ivci nechápem,ale asi myslí Cristanteho.IL PRINCIPINO (Richie) píše: ↑27 čer 2018, 11:29Ivči? Asi mám krátký vedení, ale pokud je to Max, tak na něho jsem skutečně zapomněl. Bruníčka jsem opomněl záměrně, sic odmítil Turín, snad ho pustíme doté Brazílie nebo kamkoli jinam.Capradossiho s Antonuccim jsem nepočítal.
If the temperament is not there then it means you are not ready- F. Totti
-
- V jednání
Podla mna mysli Marcana, ale Cristante tam tiez nejak nefigurujeTony píše: ↑27 čer 2018, 11:37Ani ja tomu Ivci nechápem,ale asi myslí Cristanteho.IL PRINCIPINO (Richie) píše: ↑27 čer 2018, 11:29Ivči? Asi mám krátký vedení, ale pokud je to Max, tak na něho jsem skutečně zapomněl. Bruníčka jsem opomněl záměrně, sic odmítil Turín, snad ho pustíme doté Brazílie nebo kamkoli jinam.Capradossiho s Antonuccim jsem nepočítal.

Daje Roma! 

- HugoBoss27
- Legenda klubu