web
Moderátoři: Skeči, klida, Sushi
Re: web
Ahoj. Tak přečtení článků se pohyboval nad 2.000, což by nebylo vůbec špatné číslo, ale ty komentáře jsem si všiml, že je to samej spam. Sám vím, jaké to je, když se píšou články de facto zbytečně, když je nulová reakce ... Uvidíte, když do toho někdo půjde, rád se připojím 

-
- Legenda klubu
Určitě by to bylo super. Udělejte si to podle svého. Já jsem tomu věnoval moře času a sil. Zadarmo to už určitě spravovat nehodlám. Tak to třeba smažte a udělejte od znova. Dopadne to imo úplně stejně, i když rád bych se mýlil.
2000 přečtení je za nějaký rok a půl. České weby o realu, Lfc nebo United, mají tohle za den. Spam tam je, protože se o to už nikdo nestará.
2000 přečtení je za nějaký rok a půl. České weby o realu, Lfc nebo United, mají tohle za den. Spam tam je, protože se o to už nikdo nestará.
- Sushi
- = A S R =
- Kontaktovat uživatele:
s webama je to dneska špatný, myslim že lidi se prostě přesouvaj na soc. sítě a stačí jim to (to, že pořád funguje fórum a lidi sem pořád dost píšou, je podle mě skoro zázrak). jak jsem už kdysi říkal, rozdíl mezi fórem a webem je, že fórum se spravuje samo a nikoho to nestojí žádnou práci, narozdíl od webu, co se musí plnit... moje naivní vize je, že vyhrajeme ligu mistrů (
) a začnou nám fandit hordy lidí, v tu chvíli vznikne nějakej organizovanější fanklub nebo něco a ten bude mít web týkající se fanklubu i klubu samotnýho, a tehdy se ten web udrží. ale asi se tak nestane...
každpádně fandim všem, co se o něco snaží 

lazio merda, porca madonna.
- Tony
- Official Maggica Roma maniac
- Kontaktovat uživatele:
Pripadne na fb, tam to ma asi najvacsiu sledovanost a klidov twitter, ktory by to isto tweetoval 

If the temperament is not there then it means you are not ready- F. Totti
Je pravda, že lev je silnejší ako vlk. Lenže žiadny vlk nehrá v cirkuse!
Zlatan Ibrahimović: "Braniči su igrači koji ne znaju igrati nogomet."

Je pravda, že lev je silnejší ako vlk. Lenže žiadny vlk nehrá v cirkuse!
Zlatan Ibrahimović: "Braniči su igrači koji ne znaju igrati nogomet."

- Sushi
- = A S R =
- Kontaktovat uživatele:
sem může kdo chce psát co chce, takže pokud je zájem oristě psát, určitě můžeme otevřít i zvláštní sekci... za pokus to stojí 
fb sucks, ale už je to součástí životů, aspoň na nějakou dobu

fb sucks, ale už je to součástí životů, aspoň na nějakou dobu
- Sushi
- = A S R =
- Kontaktovat uživatele:
máme novýho uživatele:
tak co kluci z webu?
hupino09 píše:Dobrý den, mohl bych prosím vás dělat redaktora na vaší stránce asroma.cz? S psaním článků mám zkušenosti a každý zápas bych pečlivě sledoval a pak bych to vše vypsal do příspěvku. Přidával bych i hodnocení hráčů + jejich ohlasy Děkuji
tak co kluci z webu?
- IL PRINCIPINO (Richie)
- Official Maggica Roma maniac
Rozhodně!
FORZA AS ROMA E MAX BIAGGI - CAMPION DEL MONDO SUPERBIKE 2010 E 2012 (41 ANNI) - CIAO MAX... GRAZIE PER LA CARRIERA STRAORDINARIA