20.kolo ROMA-Atalanta
Moderátoři: Skeči, klida, Sushi
- HugoBoss27
- Sportovní Ředitel
- Tony
- Official Maggica Roma maniac
- Kontaktovat uživatele:
Re: 20.kolo ROMA-Atalanta
Atalanta vyhodila v pohari Neapol a rovnako ako my postupila v europskej sutazi, kvalitou velmi nezaostavaju. Verim vsak v body.
If the temperament is not there then it means you are not ready- F. Totti
Je pravda, že lev je silnejší ako vlk. Lenže žiadny vlk nehrá v cirkuse!
Zlatan Ibrahimović: "Braniči su igrači koji ne znaju igrati nogomet."

Je pravda, že lev je silnejší ako vlk. Lenže žiadny vlk nehrá v cirkuse!
Zlatan Ibrahimović: "Braniči su igrači koji ne znaju igrati nogomet."

No nic, 2 tydny jsem sem radsi nesel, abych se vzpamatoval z toho, ze utok na titul letos zase nebude. Minulej zapas byl na plichtu, ale meli jsme stesti. Snad ho budeme mit i tentokrat, ale EDF by mohl zkusit trosku zaexperimentovat s rozestavenim...
- IL PRINCIPINO (Richie)
Pokuta jo, klidně i vyšší, ale oslabovat se kvůli tomu?
FORZA AS ROMA E MAX BIAGGI - CAMPION DEL MONDO SUPERBIKE 2010 E 2012 (41 ANNI) - CIAO MAX... GRAZIE PER LA CARRIERA STRAORDINARIA
Ninja by si měl odpočinout, poslední zápasy nehrál nic moc...Navíc chápu, že tohle se u profíka musí nějak potrestat.

Z hovna takovej humbuk, nechápu.
proti Sassuolu bol Radja nas najlepsi hrac.
hlavne si ale vyslovene pomohol smerom k majstrovstvam sveta...
k zapasu, tri body proti rozbehnutej Atalante by ma vzhladom k nasmu aktualnemu rozpolozeniu velmi prijemne prekvapili.
hlavne si ale vyslovene pomohol smerom k majstrovstvam sveta...
k zapasu, tri body proti rozbehnutej Atalante by ma vzhladom k nasmu aktualnemu rozpolozeniu velmi prijemne prekvapili.
"Mal perfektnú korčuliarsku techniku, to myslenie, periférne videnie, prakticky jak keby som videl sám seba..." - Igor Liba o Waynovi Gretzkom
- IL PRINCIPINO (Richie)
Nainggolan vůbec nepovolán, ani na lavičku. Já osobně to považuju za debilitu, která nás vzhledem ke zranění De Rossiho může stát body.
FORZA AS ROMA E MAX BIAGGI - CAMPION DEL MONDO SUPERBIKE 2010 E 2012 (41 ANNI) - CIAO MAX... GRAZIE PER LA CARRIERA STRAORDINARIA
Mě spíš děsí 4-3-3...to mi považuju za větší debilituIL PRINCIPINO (Richie) píše:Nainggolan vůbec nepovolán, ani na lavičku. Já osobně to považuju za debilitu, která nás vzhledem ke zranění De Rossiho může stát body.

Souhlasím. Zas tolik se nestalo, nedělá to pravidelně a oni ho takhle seknou.IL PRINCIPINO (Richie) píše:Nainggolan vůbec nepovolán, ani na lavičku. Já osobně to považuju za debilitu, která nás vzhledem ke zranění De Rossiho může stát body.
- klida
- Kontaktovat uživatele:
ofiko
Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, Gonalons, Strootman; El Shaarawy, Dzeko, Perotti
Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, Gonalons, Strootman; El Shaarawy, Dzeko, Perotti
twitter.com/asroma_cz

-
- Bruno Conti Sindaco
Povinné 3 body, ačkoliv proti kvalitnímu soupeři. Titul je tu tam, ale nesmíme dál propadat tabulkou.