pičo, přijeli jsme s polovičkou od sousedů z týdne ve slovenským ráji a v Tatrách, včil v 8, chtěli jsme do šesti. 2 hodiny policajti a protokoly. sestřelila nás izraelská piča v koloně před Ružomberokem. prostě jsme jeli kolona aut, řekněme, 70-80 a najednou to začlo brzdit na 0-10. Auto přede mnou to ubrzdilo, já to tak tak zašlápl, ještě jsem stihl zapnout dvoublinkr, auto za mnou zastavilo tak 10 cm za mnou a auto za tím byla izraelská piča, co obdivovala krásu slovenských hor, leč bohužel ne z vrcholu štítů jak my, ale za jízdy a napálila to do toho auta za náma, to do nás a takhle nás pomrdala pět za sebou, teda před sebou. Renault nějak dojel, ale zadek je na sračky a předek do jisté míry tak. Typická řetězovka. Izraelská piča měla navíc auto půjčené kdesi v Rakousku, takže su zvědavej, jak tohle pojišťovny pořeší. Radost.
Takže nasranej na ultimo, ale celkem rád, že žiju, dojedu dom, že si spravím náladu rozbitím Luciana a spol.
tak mi přítelkyně našla aspoň highlighty ze včerejška a vidím tři tyčky našich a pak tři góly Intermerdy a úspěch pičusa zkurveného holohlavého
k tomu se tak jakože chystáš na EL na Zlín do Olmika a oni chytí Moldavce, Rusáky a FC Kodaň.
a zítra do práce...
omlouvám se, nacpal sem to do jednoho, co není tučně a velkým je offtopic, sorry
dobrou
2.kolo ROMA-Inter
Moderátoři: Sushi, Skeči, klida
- IL PRINCIPINO (Richie)
- Official Maggica Roma maniac
Re: 2.kolo ROMA-Inter
FORZA AS ROMA E MAX BIAGGI - CAMPION DEL MONDO SUPERBIKE 2010 E 2012 (41 ANNI) - CIAO MAX... GRAZIE PER LA CARRIERA STRAORDINARIA
- Sushi
- = A S R =
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2.kolo ROMA-Inter
viděl jsem bohužel/bohudík jen sestřih, zdálo se, že jsme byli lepší, to samý jsem i tak různě četl... co jsme si vybrali co se týče štěstí v bergamu, to nám teď asi chybělo
sere mě, že nepoužili VAR na tu pětu na perottiho
nojo, musíme makat, sezóna dlouhá
sere mě, že nepoužili VAR na tu pětu na perottiho
nojo, musíme makat, sezóna dlouhá
lazio merda, porca madonna.